Untitled Document
Ekonomiansvarig


Tysklinds i Stockholm AB, är Sveriges äldsta verksamma VVS konsult sedan 1922. Företagets uppdragsgivare finns både inom både den privata och offentliga sektorn. Vår vision är att skapa långsiktiga och lönsamma relationer med uppdragsgivare, säkerställa att dessa känner en hög kundnöjdhet och att kunden känner ett mervärde i sitt samarbete med Tysklinds. Vi är idag ca 20 medarbetare. Se mer på www.tysklinds.se


Ekonomiansvarig

I rollen som ekonomiansvarig får du helhetsansvar för företagets redovisning och rapportering. Du arbetar med hela flödet inom redovisningen. Vi söker dig som tycker om att arbeta med såväl högt som lågt i ett mindre företag och din insats blir viktig för fortsatt expansion och tillväxt. Arbetsplatsen finns i egna kontorslokaler i Tyresö, på södra sidan av Stockholm.


Huvudsakliga arbetsuppgifter som ekonomiansvarig:

 Löner
 Fakturering
 Helhetsansvar för redovisning och rapportering
 Årsbokslut
 Budgetarbete och uppföljning
 Löpande redovisning
 Inkomst-, skatte- och momsredovisning
 Likviditets- och prognosuppföljning
 Kontakt med revisor och myndigheter

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som har erfarenhet av redovisning och ekonomiarbete. Du är självständig inom ekonomiområdets delar och har ambitionen att driva en ekonomifunktion. Civilekonomexamen är meriterande men är inget krav.


Personliga egenskaper

Som person är du självgående, ansvarsfull och engagerad. Du är mycket kvalitetsmedveten och noggrann samt har en prestigelös inställning. Du har ett genuint redovisningsintresse och tar gärna tag i såväl nya som mer rutinmässiga arbetsuppgifter. 

Ansökan 
I denna rekrytering samarbetar vi med Karisma Rekrytering AB. Kontaktperson på Karisma är Agneta Ståhl som du når på telefon 0706-501940. Vi kommer att göra intervjuer fortlöpande så vänligen skicka in din ansökan snarast möjligt. Ansökan gör du enkelt direkt på hemsidan www.karisma.se dock senast den 21 oktober.

Ekonomiansvarig !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer