Untitled Document

Ekonomiansvarig till Golvmästarna

Att stärka upp verksamheten hos Golvmästarna i Järfälla

Din nya tjänst
Golvläggarna i Järfälla söker nu efter en ekonomichef till sitt huvudkontor i Stockholm. I denna breda roll kommer du ansvara för ekonomifunktionen, däribland bokslut, prognoseringar och analyser samt upprättandet och uppföljning av budget. Du kommer ha en ledande roll där du kommunicerar nyckeltal och ekonomiskt utfall. Vidare kommer du arbeta med att utveckla ekonomifunktionen i takt med att bolaget växer. Kontoret är beläget i Järfälla nära både pendeltåg och bussar.

Detta är en spännande roll för dig som vill arbeta brett med arbetsuppgifter på alla nivåer. I rollen kommer du arbeta med flera bolag med separata bokslut. Idag används flera system, målsättningen är att vara delaktig i implementering av gemensamt system. Du trivs med att hålla många bollar i luften samtidigt, gillar att ha många kontaktytor och att ge bra service.


Vad du behöver för att lyckas
Som person är du lösningsorienterad, ansvarstagande och strukturerad. Du trivs med att arbeta strategiskt och operativt i både stora och små frågor. Du ska vara service-minded samtidigt som du ska ställa krav på organisationen.

Vidare ser vi att du:
-Har cirka 6-7 års relevant erfarenhet från kvalificerat redovisningsarbete
-Relevant utbildning inom ekonomi
-Meriterande med erfarenhet från byggbranschen
-Goda kunskaper i Excel
-Goda kunskaper i svenska
-Systemintresserad
-Meriterande om du har erfarenhet av systembyte


Ditt nya företag
Golvläggarna i Järfälla AB bedriver sedan starten 1987 framgångsrikt i Stockholmsområdet mellan Nynäshamns till Uppsala. Vi är ett sammansvetsat team på 22 personer som arbetar med både företagskunder som privatkunder.

Golvmästarna i Järfälla AB erbjuder en mycket stor produktbredd med en väl avvägd blandning av de bästa leverantörerna inom varje område. Detta har naturligtvis medfört att vår personal har en mycket hög produktkunskapsnivå. Med många kunskapskrävande och professionella uppdragsgivare är det helt enkelt en nödvändighet för oss - lika viktigt och prioriterat som att utföra snabba och precisa arbeten. Vi är övertygade om att det är rätt väg för oss att behålla vår ställning som ett ledande serviceföretag inom branschen.

Golvläggare är en av byggbranschens viktigaste yrkesgrupper. Nya material, arbetsmetoder och kvalitetskrav kräver specialister för golvläggning och våtrumsarbeten. Våra golvläggare arbetar med textilmattor, plastmattor, linoleum, parkettgolv, kakel, klinker m.m.

Golvmästarna i Järfälla AB har den högsta ratingen (AAA) hos kreditbedömningsföretaget D&B.


Vad behöver du göra nu
Om du är intresserad av rollen klicka på "ansök nu" och bifoga ditt uppdaterade CV. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Joakim Minneskjöld, 070 450 60 26. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag.Jobbrekommendationer