Untitled Document
Ekonomer sökes för meriterande uppdrag

SW söker i dagsläget civilekonomer och företagsekonomer för framtida uppdrag. Våra kunder finns främst inom bank-, finans- och ekonomisektorn. Här ges du chansen att ta steget vidare i din karriär och utvecklas i din roll som ekonom hos väletablerade företag.

Tjänstebeskrivning  

Vi arbetar brett inom tjänstemannasegmentet och samarbetar med etablerade aktörer inom ekonomi, bank och finans. Som en del av vår konsultverksamhet ges du möjlighet att utvecklas och etablera dig inom branschen. Förutom vår konsultverksamhet arbetar vi även med direktrekrytering till kund.

För rätt person kan vi erbjuda ett flertal olika tjänster och spännande roller:

- Backoffice-medarbetare 

- Administratörer på bank och försäkringsbolag 

- Kredithandläggare 

- Handläggare för pension och kort 

- Fondadministratörer

Lämplig bakgrund  

Vi träffar gärna Dig som är nyutexaminerad med viss erfarenhet, alternativt Dig som har ett/några års arbetslivserfarenhet från ovanstående tjänster. Vi ser gärna att Du har studerat vid högskola/universitet.

Vidare ser vi även gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet, det är ett plus om detta är från ekonomi/service/försäljning men det är inget krav. Tidigare erfarenhet från affärssystem eller ekonomisystem är meriterande.

Konsult hos SW

Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! 


Om Oss+

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker. Vi frågar därför vet vi.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.Ekonomer sökes för meriterande uppdrag !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer