Ekonomer och ingenjörer sökes för kortare lärareuppdrag!

Information om uppdraget

Har du en akademisk examen inom ekonomi eller är du utbildad ingenjör? Drivs du av att leda, utveckla och utbilda din omgivning? Söker du dessutom ett jobb på heltid? Då är det dig vi söker!
StudentConsulting söker nu ekonomer och ingenjörer som vill jobba extra i rollen som lärarvikarie.

I samarbete med JENSEN Education erbjuder vi ett givande och utvecklande extraarbete som lärare på gymnasieskolan JENSEN Norra vid Vanadislunden.
Vi erbjuder möjligheten att jobba i rollen som mattelärare under oktober månad i en flexibel tjänst med omfattning upp emot heltid.

I rollen som extralärare får du bland annat möjligheten att utveckla och träna ditt ledarskap och din pedagogik vilket du kommer kunna dra stor nytta av i framtiden. Arbetstiderna kan variera men är förlagda måndag-fredag 8-17.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men får möjligheten att arbeta med undervisning mot JENSEN elever i klassrummen.


Kunskaper för uppdraget

För att passa i rollen som matematiklärare bör du ha goda kunskaper inom området tex. genom att ha studerat ekonomi eller ingenjör på högskola eller universitet. Du kommer att lära ut matte till gymnasieelever i årskurs 1 och 2 vilket kan innebära tex. andragradsekvationer. Du känner dig bekväm med det svenska språket och trivs bra i rollen som ledare och har en talang för att engagera och motivera din omgivning. Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer och urval sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se