Ekonom för utvecklingsarbete av processer

Information om uppdraget

Har du erfarenhet inom ekonomi och brinner för utveckling och förbättring? Då har vi rätt tjänst för dig!
Vi söker nu för kunds räkning en ekonom som kommer arbeta med utveckling av processer. Du har en övergripande kontroll av existerande verksamhet och de behov som finns samtidigt som du jobbar strategiskt med att ta fram kreativa lösningar för effektivisering och processförbättring.

På egna initiativ förväntas du felsöka för att identifiera problem och utvecklingsmöjligheter i företagets ekonomisystem där det krävs en nyfikenhet och ett helhetsperspektiv för att lyckas samverka med IT-avdelning och ekonomifunktionen. Rollen är skapande och utmanande där det handlar om att upprätta, underhålla och samtidigt utveckla processer. Du kommer tillhöra ett härligt, sammansvetsat gäng av kollegor som hanterar kund- och leverantörreskontra för en hel koncern.

Rollen kommer att innebära processutveckling av interna delar inom ekonomifunktionen men även delar som kan komma att påverka hela organisationen. Du kommer att representera avledningen i projekt samt att ansvara för uppföljning och tester i system i samarbete med IT-avdelningen.

Tjänsten är på heltid med placering i Växjö. Vi tillämpar löpande intervjuer och urval. Du kommer till en början vara anställd som konsult men tjänsten är långsiktig med goda möjligheter att bli övertagen av vår kund.

Kunskaper för uppdraget

Vi ser att du som söker har utbildning inom ekonomiområdet samt har relevant arbetslivserfarenhet från ekonomiområdet med inriktning mot förbättringsarbeten. Du har med fördel ett stort intresse för IT och en förståelse för system. Tidigare kunskaper i Agresso är meriterande. Du har goda kunskaper i Excel. Vidare har du relevant erfarenhet från att driva och förbättra processer i projektform.

Som person är du en initiativtagande, lösningsfokuserad och driven person som gillar att skapa bestående förbättringar i verksamheten. Vidare är du serviceinriktad och kommunikativ. Detta är en skapande roll som passar dig som vill utvecklas och utmanas!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se