Duktiga C-chaufförer sökes till ledande åkeri i Stockholm

Information om uppdraget

Söker du nya utmaningar som lastbilschaufför i höst och vill jobba med lokal distribution? Då har vi jobbet för dig! Vår kund är ett stort logistikbolag som utför transporter i Sverige och hela Europa. Uppdraget startar på heltid i september/Oktober!
StudentConsulting är ett av de största bemanningsföretagen av distributionschaufförer till Norge, vi har spännande uppdrag hos våra välkända kunder och en bra internationell referens för framtiden. Hos StudentConsulting blir din arbetsinsats uppskattad, och fokus på stolthet för arbetet är viktigt.
Under 2016 så fick hela 160 duktiga chaufförer visa vad de är goda för på de norska vägarna genom oss och vi har varje år haft många nöjda medarbetare som kommer tillbaka. Tveka inte med att sända in din söknad till oss idag!

Just nu söker vi dig som vill jobba med lokal distribution utav styckegods i Stockholm där du kommer att hantera en lastbil med klass C och startar på heltid i September 2017. Konsultuppdraget är ett visstidsuppdrag med möjlighet att övergå till en tillsvidareanställning.

Dina arbetsuppgifter:
- Leverera styckegods till kunder i Stockholms-området
- Lastning och lossning, kan förekomma tunga lyft
- Truckkörning
- Hantera scanner och fraktsedlar
- Terminalarbete förekommer
- Mycket kundkontakt

Du kommer att jobba mån-fre, dagtid och utgår från kundens transportcentral i Spånga.

Kunskaper för uppdraget

Krav:
-C-körkort
-Digitalt färdskrivarkort
-Truckkort
-YKB
-ADR

Egenskaper:
-Flexibel
-Serviceminded
-Teknisk kunnig chaufför
-Självgående och mån om det arbete du utför

Meriterande om du har erfarenhet som chaufför inom distribution samt om du hittar bra i Stockholms-området!
Har du en personbil är detta en fördel men inte något krav.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi söker nästan ständigt nya viktiga kollegor som vill bidra till vårt team och det finns en mängd olika utmanande och intressanta befattningar i vår verksamhet. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se