Driven rekryterare sökes till Stockholm
Job Description

Information om uppdraget

Är du resultat- och kundorienterad, nöjd först när du tillsatt dina rekryteringsuppdrag? Strukturerad, ansvarstagande och har ett stort intresse för rekrytering och karriärcoachning? Då har vi jobbet för dig!
På StudentConsulting är den ena dagen, aldrig den andra lik. Förändringar sker i snabb takt och vi växer både som kollegor och organisation varje dag. Vi som jobbar på StudentConsulting trivs i en nytänkande, snabbt föränderlig och tempofylld arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans för att nå resultat. StudentConsulting är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning och rekrytering med kontor över hela Norden. Vi är ett ungt bolag där det är högt i tak och snabbt till beslut. Vi brinner för att matcha kompetens och personlighet till rätt arbetsplats och uppgift.

Vi söker nu en rekryterare på heltid till vårt kontor i Stockholm som är en fena på att hitta den rätta kandidaten. Är kreativ och snabb på att skapa kandidatnätverk och brinner för att ständigt vara på jakt efter kundens drömkandidat.

I rollen som Rekryterare arbetar du bland annat med:
Kandidatinflödet
Sköter annonsutformning, urval, intervju, referenstagning och test.

Administrativa uppgifter förekommer rörande kandidat och konsult.
Du kommer i rollen arbeta i ett team, nära kundansvariga och enhetens affärschef.Tjänsten är på heltid och tillsätts så fort vi har hittat rätt kandidat. Arbetstiderna är främst förlagda under kontorstid, mån-fre 8-17.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som är resultatorienterad, självgående och handlingskraftig. Ser en självklarhet att leverans till kund alltid går i första hand. Rekryteringsarbetet präglas av högt tempo och samtidigt måste du ha tålamod i ditt sökarbete, så är det viktigt att du är stresstålig och kan hantera många rekryteringsprocesser samtidigt samt att du drivs av att leverera till uppsatta mål och deadlines.

Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom personalarbete, rekrytering eller annan relevant arbetslivserfarenhet.

Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat. Välkommen med din ansökan!

Vi som jobbar på StudentConsulting brinner för att skapa jobb för unga i karriären, och det har vi gjort med ett enastående engagemang och resultat sedan 1997. Vi är ett av Skandinaviens ledande bemannings- och rekryteringsföretag och vi söker nästan ständigt nya viktiga kollegor som vill bidra till vårt team. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!