Drifttekniker infrastruktur sökes till Nethouse

Information om uppdraget

Drivs du av att lösa problem? Har du en blick för vad som behövs göras och trivs i en roll med nära kundkontakt samt har en förståelse för komplexa tekniska problem? Du kan du vara precis vad vi söker.
Vår kund, Nethouse arbetar med affärskritiska lösningar inom IT och har kontor i centrala Örebro. De har ett helhetsansvar av IT-miljön och agerar både som bollplank och rådgivare vid alla typer av IT-frågor till deras kunder. De jobbar proaktivt för att utveckla affärer och verksamheter med hjälp av teknik och att göra både system och lösningar smartare, lönsammare och effektivare. De är just nu inne i en expansiv fas där de söker medarbetare till deras operations avdelning.

För att du ska trivas hos Nethouse behöver du vara en prestigelös person som trivs i att arbeta både med problemlösning och proaktivt förbättrande arbete i kunders miljöer samt bygga upp kundrelationer till en hög nivå. Kunden värdesätter rätt inställning och en vilja att ständigt utvecklas. De ser också att du trivs i mötet med nya människor och är en social och utåtriktad person.

Uppdraget avser till en början anställning hos StudentConsulting men du kommer att bli uthyrd till Nethouse där du kommer ingå deras dagliga verksamhet. Målet är ett övertag efter 6 månader. Kunden erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med kompetenta arbetskamrater där du kan utvecklas både personligt och kompetensmässigt.

Uppdraget startar så fort vi hittar lämplig kandidat. Tveka därför inte utan sök redan idag!

Kunskaper för uppdraget

För att lyckas i rollen tror vi att du är affärsdriven, noggrann och ansvarstagande. Du har relevant utbildning eller motsvarande erfarenhet samt minst 2 års erfarenhet av arbete med renodlad serverdrift i större, komplexa Microsoft-miljöer samt erfarenhet av att arbeta i nära samarbete med kunder.
Vi tror att du har goda kunskaper och en vilja att utvecklas inom de flesta av följande områden:

- Windows Server
- AD
- Office 365 och Azure
- Nätverk/Brandväggar

Om du har kunskap och/eller erfarenhet av följande är det meriterande:
- Exchange
- PowerShell
- VMware och Hyper-V
- Övervakning, backup, etc.
- SQL

Du talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat och ser vikten av teknisk dokumentation.

Som person tar du mycket ansvar för dina egna prestationer, har en utpräglad servicekänsla och självklart ett brinnande intresse för teknik. Du trivs med att prata med kunder och har lätt för olika typer av människor. Du har ett öga för vad som behövs göra, är inte rädd för att ta egna initiativ och har en känsla för helheten. Du är också analytisk, engagerad och självgående samtidigt som du tycker om att arbeta och vara del av ett team.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se