Drifttekniker i Microsoftmiljön

Information om uppdraget

Har du erfarenhet av IT-support och är redo att ta dig an utmaningen som 2nd line drifttekniker hos ett ständigt utvecklande företag? Då är detta ditt nästa karriärsval!
Vår kund arbetar med affärskritiska lösningar inom IT och har kontor i centrala Örebro. De har ett helhetsansvar av IT-miljön och agerar både som bollplank och rådgivare vid alla typer av IT-frågor till deras kunder. De jobbar proaktivt för att utveckla affärer och verksamheter med hjälp av teknik och att göra både system och lösningar smartare, lönsammare och effektivare. De är just nu inne i en expansiv fas där de söker medarbetare till deras operations avdelning.

I rollen som drifttekniker arbetar du med att hjälpa kunder i ärenden som ligger på 2nd line nivå i deras Microsoftmiljö. För att du ska trivas hos vår kund behöver du vara en prestigelös person som trivs i att arbeta både med problemlösning och proaktivt förbättrande arbete i kunders miljöer samt bygga upp kundrelationer till en hög nivå. Du arbetar både över mejl och telefon med såväl snabba som mer avancerade problemlösningar. Kunden värdesätter rätt inställning och en vilja att ständigt utvecklas. De ser också att du trivs i mötet med nya människor och är en social och utåtriktad person.

Du kommer att vara anställd av Student Consulting och arbeta som konsult ute hos kund. Vår kunds ambition och mål är att du på sikt kommer att gå över i en tjänst hos dem. Arbetstiderna är sedvanliga kontorstider, måndag till fredag. Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person. Vi tar hänsyn till eventuell uppsägningstid från nuvarande anställning

Kunskaper för uppdraget

VI SÖKER DIG SOM:
- har erfarenhet från IT-support i 2nd line
- har kunskap och erfarenhet av Microsoft miljön

Som person är du ansvartagande, engagerad, ödmjuk och brinner för att fortsätta utvecklas och växa tillsammans med din arbetsgivare. Vår kund söker en person att bygga vidare på och ser att du arbetar kvar hos dem på lång sikt. Vår kund arbetar i ett flertal olika ärendehanteringssystem så ange i din ansökan vilka system du har erfarenhet utav. Alla system är meriterande och vi ställer inget krav på att du skall ha erfarenhet av något särskilt system.

Låter detta som något för dig? Sök tjänsten redan idag.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se