Driftsansvarig sökes till FairPlay Tennisklubb!

Information om uppdraget

Har du bred kompetens inom fastighetsskötsel och är en riktig 'doer' som får saker utförda? Har du tidigare koppling till föreningslivet/idrott dessutom? Då kan vi ha tjänsten för dig!
Fair Play Tennisklubb i Malmö är Sveriges största och en av de mest framgångsrika tennisklubbarna med drygt 3000 medlemmar. Här arbetar 60 medarbetare inom reception, drift/underhåll, ekonomi med mera. Klubbens kärnvärde är Glädje, Kvalitet och Engagemang. Då nuvarande Driftsansvarig går vidare i sin karriär efter många år på klubben söker StudentConsulting å klubbens vägnar efter en ny Driftsansvarig. Detta är en direktrekrytering, vi hanterar rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd direkt av Fair Play Tennisklubb. Denna tjänst är på heltid, du kommer arbeta måndag-fredag, 07.00-16.00. Tillsättning sker i slutet av november, vi ser gärna dig som kan starta 2017-11-27.

Som Driftsansvarig är dina främsta ansvarsområden underhållet och den dagliga driften av anläggningen men även ekonomiskt ansvar för vad det innebär i en idéell idrottsförening. Du kommer rapportera till klubbchefen och ingå i styrelsen. Dina arbetsdagar kommer vara väldigt varierande, bland annat:
- Arbetsledare och därmed ansvarig för driftenhetens personal (inklusive schemaläggning)
- Ansvara för all fastighetsteknik såsom värmesystem, el, ventilation och vatten.
- Ansvara för det inre och yttre underhållet av anläggningen.
- Ansvara för att de dagliga städrutinerna utförs efter schema
- Ställa i ordning lokaler vid olika tävlingar, evenemang och aktiviteter.
- Inköp av kontors- och städmaterial, produkter till receptionen etc
- Ta emot felanmälningar på anläggningen och lösa dessa kontinuerligt

Du kommer självständigt driva och genomföra projekt som rör anläggningen vad gäller både små som stora reparationer och underhåll. Du kommer arbeta med att ta in offerter från diverse leverantörer och fatta beslut om dessa.

Kunskaper för uppdraget

För att passa i denna tjänst skall du vara händig och initiativrik och inte rädd för att hugga i. Vi ser gärna dig som har tidigare erfarenhet från liknande tjänst inom drift/underhåll/fastighetsskötsel. Vi söker dig som trivs i en väldigt bred och varierad roll och är självgående. Då denna roll även har många sociala ytor och kontakter krävs det att du är serviceminded och har ett gott bemötande. Vi ser gärna att du har utbildning inom något av följande områden: bygg, fastighetsskötsel, fastighetsteknik, städ och/eller ledarskap. Har du tidigare koppling till förening och idrott, i synnerhet tennis, är detta ett stort plus!

B-körkort är ett krav. Vi kommer ta ett utdrag ur belastningsregistret och en kreditupplysning i denna tjänst, om du går vidare för personlig intervju. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har passerat. Låter detta intressant? Sök tjänsten redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se