Digital marknadsförare sökes till expansivt företag i Helsingborg!

Information om uppdraget

Vår kund är ett av Nordens största e-handelsföretag och är inne i en väldigt spännande fas! Vi söker nu efter en person som vill vara med på denna roliga resa, där du kommer tillhöra vår kunds online marketing avdelning!
Vi söker dig som har ett genuint intresse för digital marknadsföring. Du har erfarenhet av Google AdWords och har jobbat +1 år med sökmarknadsföring, antingen från kundsidan och/eller från en sök- eller mediebyrå. Du arbetar serviceinriktat och sätter kunden i fokus.

Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå utav:
- Analysera, implementera och åtgärda
- Kravställa mot organisationen och följa upp resultaten och utfallen för vår kunds två olika varumärken
- Optimering av sökmotorsmarknadsföring
- Analysera trender, jobba proaktivt osv.

Tjänsten är en direktrekrytering, där du kommer att bli direkt anställd utav vår kund. Arbetstiderna är primärt måndag-fredag 8-17.
Då vi rekryterar löpande så råder vi dig att skicka in din ansökan omgående.

Kunskaper för uppdraget

Som person är du driven, nyfiken och målmedveten. Du drivs av resultat och nöjer dig inte med ett ”bra”. Vidare är du analytiskt lagd och en van problemlösare. Vi tror också du är prestigelös och trivs att jobba i team.

Din erfarenhet är inte det viktigaste utan hur du tar dig an utmaningar, problem, ditt driv och intresse för området!

Du har erfarenhet utav Google AdWords, du kan uppvisa väldigt goda kunskaper inom Excel, du är väldigt resultatinriktad.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se