Untitled Document
Demand coordinator sökes till Helsingborg

​Arbetsbeskrivning

Arbetet innefattar att ta emot beställningar, kundsamtal, genomföra reklamationer, samt hålla kontakten mellan lager och transport för pågående och framtida bokningar.​ Du arbetar med många interna och externa kontakter för att skapa ett så gott flöde som möjligt gentemot kunden.


Bakgrund

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av kundtjänst och koordinering och att du trivs i situationer där du får hjälpa andra människor ser vi som en självklarhet. Som person är du glad och har en positiv inställning och du är professionell i ditt sätt och trivs i nya situationer även om det är mycket att lära på kort tid. För att trivas i rollen är det viktigt att du är bekväm med att arbeta med telefonen som främsta arbetsredskap. Vidare har du goda datorkunskaper såväl som goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift.

​Viktig information

​Ovanstående uppdrag är inom ramen för SW's konsultverksamhet, där du arbetar ute hos vår kund. Uppdraget startar under september månad och sträcker sig året ut. Du kommer att arbeta heltid under kontorstider. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Hedqvist på 040-665 51 51. Välkommen med din ansökan!

Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! 


Om Oss+

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker. Vi frågar därför vet vi.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.Demand coordinator sökes till Helsingborg !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer