Deltidstjänst som tekniker hos telecom-företag!

Information om uppdraget

Har du intresse för teknik och IT, är social och gillar att hjälp till med tekniska utmaningar? Då har vi jobbet för dig på PhoneIX.
PhoneIX är ett företag inom telekom-branschen som säljer och reparerar smartphones, surfplattor och tillbehör. De söker nu tekniker som vill bli en del av deras team på Allums köpcenter, Partille. Som tekniker på PhoneIX kommer du reparera produkterna som lämnas in i butiken. Du behöver inte ha någon teknisk bakgrund då du får utbildning på plats.

Anställningen är på 50% och uppstart sker så snart vi hittat rätt kandidat.
Det är viktigt att du kan vara flexibel med arbetstiderna då du kommer jobba på rullande schema mellan 09:45 – 20:15 på både vardagar och helger.
Tjänsten är tillsvidare och börjar med en provanställning på sex månader med goda möjligheter till förlängning.

Under provanställningen kommer du arbeta som konsult och vara anställd av oss på StudentConsulting men uthyrd till vår kund.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik och IT, är serviceinriktad och förtroendeingivande. Vi lägger större vikt vid personlighet och intresse än tidigare arbetslivserfarenhet och utbildning. Det är viktigt att du som person brinner för service och har ett professionellt bemötande. Vidare är du en social och hjälpsam person som vill kunna erbjuda bästa service.

Intervjuer hålls löpande så ansök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är experter på unga i karriären och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av Skandinaviens ledande bemannings- och rekryteringsföretag och vi har lärt oss hur värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i arbetslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!