Deltidsanställning inom sortering i Alvesta

Information om uppdraget

Är du en arbetsvillig, flexibel och engagerad person som vill ha ett fartfyllt extrajobb? Vill du dessutom lära dig mer inom sortering är detta en perfekt möjlighet!
Till vår kund i Alvesta söker vi dig som vill arbeta inom sortering. Dina arbetsuppgifter kommer vara att bemanna en maskin som sorterar och blandar reklam. Arbetet kräver att du är stresstålig, initiativtagande och noggrann.

Vi söker dig med en annan huvudsaklig sysselsättning som är intresserad av en deltidsanställning på 50-75 %. Arbetstider är på dagtid, heldagar under veckodagar. Vi ser gärna att du bor i närheten av Alvesta eller har tillgång till bil så att du kan vara flexibel.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund. Vi rekryterar löpande till tjänsten där tillsättning kommer ske enligt överenskommelse.

Om du blir erbjuden en anställning kommer vi att vilja se ett utdrag ur belastningsregistret.

Kunskaper för uppdraget

Denna tjänst är en perfekt möjlighet för dig som studerar på distans eller på deltid och söker en anställning på 50-75 %. För tjänsten värdesätts ditt engagemang högt. Det är inget krav men en fördel om du har tidigare erfarenhet från lagerarbete. Viktiga egenskaper för uppdraget är att du är flexibel, arbetsvillig och initiativtagande. Du ska kunna arbeta i ett jämt tempo och samarbeta med de andra i gruppen. Arbetet kan vara relativt tungt så det krävs att man har god fysik samt är stresstålig. Det är även ett krav att du har körkort samt tillgång till bil. Låter det som ett jobb för dig?

Tveka då inte att anmäla dig ditt intresse redan idag, då rekryteringen sker löpande!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är experter på unga i karriären och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av Skandinaviens ledande bemannings- och rekryteringsföretag och vi har lärt oss hur värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i arbetslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!