Datorvana studenter sökes till videokodning i Årsta!

Information om uppdraget

Söker du extraarbete vid sidan av studierna eller arbetet? Är du snabb på tangentbordet och duktig med siffror? Då har vi det perfekta extrajobbet för dig!
StudentConsulting söker datorvana personer till videokodningen på PostNord i Årsta. Det är en administrativ tjänst där du med hjälp av en dator manuellt korrigerar felaktiga adresser på brev och paket. På datorskärmen får du upp bilder som postterminalens maskiner inte klarat att läsa av och du talar då om för datorn hur maskinen ska tolka adressen genom att rätta till eller komplettera informationen.

Arbetet utförs söndag-fredag i kundens trevliga lokaler i Årsta. Arbetstiderna varierar mellan olika skift morgon/dag/kväll/natt. Du kan själv påverka vilka dagar du arbetar, men måste kunna arbeta minst 2 pass/vecka.

För att vara aktuell för den tjänst, ska man vara tillgänglig att arbeta mellan den 14e och 20e december.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har god datorvana, är lättlärd, noggrann och kan hantera ett arbete i högt tempo. Du bör vara effektiv, flexibel och ansvarsfull samt kunna behålla fokus även vid monotona arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är flexibel med vilka dagar och tider du kan jobba, samt att du är noggrann med att hålla oss uppdaterade på din tillgänglighet så att schemaläggningen fungerar smidigt.Viktigt att du är målmedveten, gillar utmaningar och är en schysst kollega. Tjänsterna beräknas omgående. Välkommen med din ansökan!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se