Dansktalande orderhandläggare/kundcentermedarbetare sökes!

Information om uppdraget

Är du ordningsam och strukturerad? Är du duktig på att planera och prioritera? Har du tidigare erfarenhet av kundrelaterade yrken och administration samt behärskar det danska språket? Då har vi tjänsten för dig!
Nu söker vi för kunds räkning en entusiastisk teamplayer som vill arbeta som kundadministratör.
Tjänsten ingår i avdelningen Customer Service Center och är placerad på vår kunds huvudkontor i
Sundbyberg där de sitter i moderna lokaler. Avdelningen utmärks av en platt organisation med en mycket god atmosfär.

Som kundadministratör kommer du att ha många kontakter, både internt inom företaget och externt med företagets kunder, lager och speditörer. Du ansvarar för att tillsammans med kollegorna säkerställa bästa leveransservice till företagets kunder, så att inkomna kundorder levereras i rätt kvantitet, kvalitet, i rätt tid och till rätt plats i enlighet med de överenskommelserna som finns.

Huvudsakliga arbetsuppgifter innebär orderhantering vilket bland annat innefattar:

•Kundorderhantering via EDI och mail
•Dagliga kontakter med nordiska och internationella kunder, lager, produktionsanläggningar,
speditörer, distributörer och myndigheter
•Problemlösning av olika slags kundärenden som kan uppkomma i det dagliga arbetet
•Fakturering och hantering av reklamationsärenden
•Säkerställa och övervaka att den fysiska leveransen från lager når kunderna enligt plan
•Administration av tull och exportdokument
•Pris och rabattuppdateringar samt övrigt registerunderhåll i affärssystemet SAP
•Upprätthålla aktuella rutiner för administration inom avdelningen

Uppdraget innebär att vi på StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men att du blir direktanställd av vår kund som har sitt kontor i centrala Sundbyberg. Tjänsten är på heltid och beräknas starta omgående. Arbetstiden är förlagd till vardagar mellan 08.00 – 16.40.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av kundrelaterade yrken där du hanterat administrationoch kundkontakt. Du är van att arbeta med både telefon och mail som verktyg, och vågar ta kontakt. Customer Service Center är ett litet team, därför läggs stor vikt vid din personlighet. Du har lätt för att arbeta i grupp och är van vid gemensam problemlösning där kollegor bollar frågor med varandra gällande dagliga arbetsuppgifter. Du talar och skriver danska, svenska och engelska obehindrat. Kunskaper inom övriga skandinaviska språk är meriterande. Vidare har du god PC-vana samt erfarenhet av Officepaketet. Det är meriterande om du har erfarenhet av SAP eller har arbetat i annat affärssystem. Som person är du duktig på att säkerställa att utsatta deadlines hålls och du klarar själv av att planera din tid och göra rätt prioriteringar. Du är engagerad, drivande och tycker om ett högt tempo. Vidare har du god administrativ förmåga, är kommunikativ samt prestigelös. Låter det här som något för dig? Ansök då idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se