Untitled Document
Dansktalande kravhandläggare till storbank

Vill du vara med och bygga upp ett nytt team inom Kredit och Krav i en av Sveriges storbanker? Vår kund befinner sig just nu i en expansiv fas och vi söker dig som är långsiktig då det finns stora utvecklingsmöjligheter inom banken för rätt person.


Avdelningen och teamen
Du kommer att bli en del av ett nordisk team som består av ett 30 tal medarbetare. Du ingår i det danska teamet men kommer även ha kontakt med kollegor och kunder i de övriga nordiska länderna beroende på språkkompetens och är back-up i det svenska teamet.

Tjänsten som Kravhandläggare
Som kravhandläggare hanterar du telefonsamtal och mail från kunder med betalningssvårigheter. Du utför grundläggande analyser av deras ekonomiska situation och arbetar aktivt för att hjälpa dem att åter bli stabila betalare. Du har, inom ramen för bankens kreditpolicy, befogenhet att upprätta lämpliga avbetalningsplaner för ändamålet. Du gör även löpande kreditbedömningar av kunder som identifierats med högriskbeteenden och ansvarar för att proaktivt kontakta dessa, och i förekommande fall utfärda tillfälliga köpstopp eller avsluta kontot. Även denna roll är bred och omväxlande med fokus på kundkontakter och viss administration kopplad till ärendehanteringen.

Kvalifikationer
Språkkunskaper - Då du kommer att arbeta mot bankens danska kunder söker vi dig som är van att utrycka dig obehindrat på danska i både tal och skrift. Eftersom du dessutom är back-up i det svenska teamet är det också viktigt att du kan utrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.

I tillsättningen av dessa tjänster lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker därför dig som är serviceinriktad och kundfokuserad. Du är administrativt lagd och har ett strukturerat arbetssätt. Vidare är du analytisk och har ett intresse för ekonomiområdet. Du värderar dina kollegor högt och är en teamplayer.

Ansökan
Tjänsten är en s.k Hyr/Rekrytering där du inledningsvis kommer att bli anställd som konsult på SW under 12 månader och bankens ambition är att sedan rekrytera över personen. Välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande! Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linda Marcus 08/407 55 51.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! 


Om Oss+

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker. Vi frågar därför vet vi.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.Ansök nu!

Dansktalande kravhandläggare till storbank !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

. .

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Användarvillkor som gäller när du använder vår webbplats.

Jobbrekommendationer