Untitled Document
Dansktalande Customer Support till Witre Manutan

 Witre Manutan är det kompletta företaget inom arbetsplatsutrustning för industri, lager och kontor. Här hittar kunderna allt de behöver för att utrusta sin arbetsplats. Med marknadens bredaste utbud från ledande tillverkare och medarbetare som kan sin sak och brinner för att hjälpa till är vi den enda leverantör man behöver för att skapa bra arbetsmiljö och fungerande dagar på jobbet. Witre Manutan finns i hela Norden och ingår i den europeiska koncernen Manutan, med fler än 200 000 produkter i sortimentet. 

Har du tidigare erfarenhet ifrån kundservice eller sälj, och har du ett tekniskt intresse?  Är du en kreativ och serviceinriktad person som trivs i en kundfokuserad tjänst? I samarbete med Witre söker vi dig som talar och skriver flytande danska och vill arbeta i en varierande och utvecklande tjänst som kundservicemedarbetare. Är det dig vi söker? 


Tjänstebeskrivning
Du kommer i din roll på Witre arbeta i ett team som präglas av kreativitet, samarbete och hjälpsamhet. Dina ansvarsuppgifter innefattar att hantera kontakten med beställande kunder och vårda relationen till dessa. Du arbetar med att ta emot och administrera order, följa upp frågor via såväl inkommande samtal, mail som chat och hantera reklamationer.  Dessutom kommer du att jobba med att skapa och konvertera offerter.  Då du kommer att kommunicera och arbeta både mot interna avdelningar såväl i Sverige och Danmark som mot företagets kunder kommer din service- och samarbetsförmåga väl till användning.


Vem är du?
Du har med fördel arbetat i en liknande bransch och har flerårig erfarenhet inom support, sälj eller liknande. Du känner dig trygg att använda Officepaketet, främst Excel och har du vana av Navision är det meriterande. Du behärskar förutom svenska och engelska även danska obehindrat i såväl tal som skrift.

Som person är du kreativ, flexibel och effektiv och gillar utmaningar. Du trivs i en bred tjänst med ett högt tempo, och tar gärna initiativ att följa upp kunden pro-aktivt via telefon.  Är du dessutom en driven och proaktiv person med en god strukturförmåga har du hittat rätt! Din nyfikenhet och ditt intresse för att lära dig Witres produkter och kunder kommer skapa goda förutsättningar för att nå framgång i tjänsten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SW. Tjänsten är med omgående start och för rätt person övergår sedan tjänsten till en direktanställning hos kund. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Johansson 031-333 54 81.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! 


Om Oss+

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker. Vi frågar därför vet vi.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.Dansktalande Customer Support till Witre Manutan !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer