Däckskiftare sökes till Sollentuna

Information om uppdraget

Har du erfarenhet av att arbeta med fordon och vill prova på att jobba som däckskiftare i vinter? Då har vi tjänsten för dig.
Hertz söker nu en däckskiftare till stationen i Sollentuna. Som däckskiftare kommer du att byta däck på de bilar som kommer in till stationen. Det är ett fysiskt krävande jobb där du också ska kunna jobba effektivt. Uppdraget startar i oktober och pågår under vintersäsongen. Arbetstiderna varierar men är förlagda under stationens öppettider mån-sön 06.00-24.00. det är därför viktigt att du är flexibel vad gäller arbetstider.

Detta är en bemanning vilket innebär att du kommer att vara anställd av StudentConsulting men jobba ute hos vår kund Hertz.

Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.

Kunskaper för uppdraget

Du som söker tjänsten innehar körkort B. Som person är du driven och trivs med att jobba i ett högt tempo. Du arbetar effektivt men samtidigt noggrant då det är viktigt att jobbet blir ordentligt utfört. Du är en lagspelare som trivs med att samarbeta med andra samtidigt som du kan arbeta under eget ansvar. Du bör vara i god fysisk form, då tunga lyft ständigt förekommer. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare.
Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se