Däckskiftare sökes på heltid för säsongsarbete

Information om uppdraget

Har du erfarenhet och intresse av att jobba med däckbyte? Söker du dessutom ett nytt jobb med start omgående? Då har vi uppdraget för dig!
StudentConsulting söker nu en däckmontör/däckskiftare för säsongsarbete på på heltid till vår kund i Hallsberg. Om du har erfarenhet av däckskifte eller annan bilverksamhet, uppskattar ett högt arbetstempo och är intresserad av bilar så är det här rätt jobb för dig.

Vår kund behöver förstärkning under den kommande däckbytarsäsongen nu under hösten. Det är viktigt att du som söker har en hög kvalitetsmedvetenhet och noggrannhet då arbetet sker i ett högt tempo. Vi söker dig som trivs med ett fartfyllt arbete och klarar av att jobba hårt även under stress.

Arbetet är ett bemanningsuppdrag som innebär att du kommer vara anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd för arbete hos vår kund i Hallsberg. Uppdraget kommer att pågå under däckbytarsäsongen nu i höst med start under mitten av oktober.

Kunskaper för uppdraget

Vi vill att du som söker:
- Har B-körkort.
- Tidigare har arbetat med däckbyte eller har annan relevant erfarenhet av bilverksamhet.
- Är ansvarsfull, stresstålig och har god fysik.

Tillsättning av tjänsten sker så snart vi hittat rätt personer, så sök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se