Untitled Document

CTT systems söker systemingenjör mot kontrollsystem
Är du ingenjör med ett brinnande intresse för teknik? Har du dessutom en bakgrund från flygande produkter? Då kan det vara dig vi letar efter! Just nu söker CTT systems i Nyköping en driven systemingenjör mot kontrollsystem (elektronik och mjukvara). CTT systems befinner sig i en spännande fas då företaget precis har precis fått en beställning av Boeing på att utveckla ett nytt befuktningssystem till deras senaste flygplan Boeing 777X och behöver förstärka sin utvecklingsavdelning. Vi söker därför, för CTTs räkning, en systemingenjör för produktutveckling och verifiering/kvalificering av tekniska system och framförallt för utveckling och programmering av kontrollsystem för våra befuktare. Liksom i annan kravstyrd verksamhet krävs ett omfattande dokumentationsarbete för projekt och produktframtagning och vi använder oss av både beräkningar och testverksamhet för att verifiera och kvalificera våra produkter.

Om företaget
CTT Systems AB (publ.) är en teknikkoncern verksam inom flygbranschen som utvecklar och tillverkar avfuktnings- och befuktningssystem till civila flygplan. Bland våra kunder finns Boeing, Airbus och flygbolag. Vi är strax under 100 anställda medarbetare varav ca 65 st i Nyköping. CTT är noterat på Small Cap listan Nasdaq OMX Stockholm AB. För ytterligare information besök företagets hemsida på www.ctt.se

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta i ett team med erfarna ingenjörer inom elektronik och certifieringsfrågor. Arbetet avser utveckling samt testning av styr- och kontrollsystem till kundens produkter. Som systemingenjör ansvarar du för design och konstruktion och du kommer programmera i C. I tjänsten får du som ingenjör möjlighet att driva ditt arbete genom hela kedjan från konstruktion, tillverkning, verifieringsprovning, certifiering och även slutligen delta i driftsättning av systemet hos kund. Du kommer att ha direkt kontakt med vår kund (Boeing) under utvecklingsarbetet. Du kommer att ingå i ett team av erfarna ingenjörer som kommer att underlätta din inskolning och utveckling. Placering för tjänsten kommer vara i Nyköping vilket gör det önskvärt att du antingen är bosatt i Nyköping eller dess närområde alternativt kan tänka dig att flytta dit.

Din profil
För att trivas i rollen och leva upp till förväntningarna söker vi dig med: •Ingenjörsutbildning, gärna civilingenjör. •Goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och framförallt i skrift. •Färdigheter i Word/Excel är krav. •Goda programmeringskunskaper i C. •Erfarenhet från flygindustri är meriterande. •Kunskaper och erfarenhet inom utveckling och programmering av kontrollsystem (Programmerbar elektronik) är meriterande. •Kunskap inom regelverket RTCA DO178 (Processer för utveckling och kvalificering av flygande mjukvara) är meriterande •Kunskap/erfarenhet inom kvalificeringsprovning av elektronikenheter för flygande produkter enligt regelverk RTCA DO160 är meriterande. Vi ställer höga krav på samarbetsförmåga, flexibilitet och självständighet då vi är ett bolag där varje medarbetares insats är avgörande. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till våra tjänster.

Ansökningsförfarande
Tillträde för tjänsten är omgående vilket innebär att urval och intervjuer sker löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan om du finner tjänsten intressant. Du ansöker via vår hemsida www.industrikompetens.se. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Petra Pyk på 011-19 94 66 eller petra.pyk@industrikompetens.se. Väl mött med din ansökan!

Om oss
Industrikompetens och Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Våra kunder finns främst inom industri och IT men även på den offentliga sidan. Rekrytering, bemanning och omställning ingår i vårt tjänsteutbud liksom kundunika och standardiserade undersökningar. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor i Östergötland och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk. 
CTT systems söker systemingenjör mot kontrollsystem !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer