Coop Mariagatan söker medarbetare som kan jobba 25h/veckan

Information om uppdraget

Är du student eller vill ha ett extrajobb på 25h/veckan under 4-5 månader med möjlighet till förlängning? Då har vi jobbet för dig!
Coop på Mariagatan söker dig som vill arbeta med varierande arbetsuppgifter i butiken, bland annat varuolock och kassaarbete, under ett vikariat på 4-5 månader med möjlighet till förlängning.

Arbetspassen är förlagda varierande tider under vardagar och helger. Ofta kommer du jobba fram till kl 20-22 på kvällen.

Du är garanterad 25h/veckan men det finns god möjlighet till fler timmar.

Tjänsten är en direktrekrytering och anställningen kommer ske direkt hos Coop Nära Mariagatan

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som är mån om kunderna, gillar högt tempo och som har en positiv inställning. Du har hög arbetsmoral, är driven och flexibel. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, men detta är inget krav. Detta är ett rekryteringsuppdrag och du kommer bli anställd hos vår kund Coop Nära Mariagatan.

Tjänsten beräknas starta så snart vi hittat rätt kandidat. Låter detta som ett uppdrag för dig, skicka då in din ansökan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se