Untitled Document
Contiga söker Produktionsingenjör/Produktionsberedare


Koncernen Contiga som tillsammans med Abetong bildar Nordic Precast Group är en av Nordens främsta entreprenörer av prefabricerade stomlösningar för husbyggnation. Gruppen sysselsätter drygt 2000 personer, varav cirka 800 i Sverige. Gruppen har totalt 20 fabriker i fördelat i Norge, Sverige, Danmark, Polen, Lettland och Tyskland.

Contiga AB i Sverige har över 40 års bransch-erfarenhet och är den största svenska producenten av prefab stommar med egen tillverkning av både stålstomme och betongelement. Att ha både stålverkstad och betongelementfabrik in-house bidrar till kostnadseffektiva helhetslösningar, stor flexibilitet, snabba leveranser och smidig produktionssamordning. Våra viktigaste produkter är stommar till kontor, hotell, offentliga byggnader och större flerfamiljshus.

SW söker för Contigas räkning en produktionsingenjör. Vi söker dig som är i början av din karriär eller är intresserad av nya utmaningar och vill ha en tjänst med goda möjlighet till vidare avancemang. Tjänsten är stationerad i Norrtälje. Som produktionsingenjör/beredare kommer du att vara en länk mellan projektledare och stålverkstaden. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av stålinköp, ansvara för stållagret, samordning mellan olika projekt, produktionsberedning, tids- och resursplanering mm. Du kommer även samverka med projektledare och platschefer på byggarbetsplatserna. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är nyutexaminerad högskoleingenjör eller gymnasieingenjör med inriktning bygg eller maskin alternativt har arbetslivserfarenhet inom liknade områden. För att lyckas i din roll är du utåtriktad, positiv, kreativ och strukturerad. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet inom bygg eller produktionsindustri. Du ska vara social och gilla att jobba ihop med andra människor. 

Ansökan
Ovanstående tjänst är en rekrytering som utförs i samarbete med rekryteringsföretaget SW. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Levin på telefon 08-407 55 70.


SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! 


Om Oss+

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker. Vi frågar därför vet vi.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.Contiga söker Produktionsingenjör/Produktionsberedare !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer