Untitled Document

Cloetta söker produktionsledare!
Som Produktionsledare har du personalansvar och det nära ledarskapet för fabrikens operatörer och bidrar aktivt till att skapa en säker och trivsam arbetsmiljö. I rollen ingår det att du arbetar 3-skift för att ha samma arbetstider som dina medarbetare. Detta innebär att du arbetar förmiddag, natt och eftermiddag var tredje vecka.

Om företaget
Cloetta grundades 1862 och är ett ledande konfektyrföretag i Norden, Holland och Italien. Sammantaget säljs Cloettas produkter i fler än 50 länder. Cloetta har några av de starkaste varumärkena på marknaden, till exempel Läkerol, Ahlgrens bilar, Kexchoklad, Plopp och Malaco. Cloetta har 13 fabriker i sex länder. Cloetta B-aktie handlas på NASDAQ OMX i Stockholm. Mer information finns tillgänglig på www.cloetta.com

Dina arbetsuppgifter
Coacha, utveckla och leda dina medarbetare i det dagliga arbetet, ha medarbetarsamtal och ständigt arbeta med kompetensutveckling. Säkerställa att metoder och standarder följs gällande säkerhet, hygien, kvalitet, Lean, hälsa och miljö samt hantera avvikelser kopplat till dessa områden. Ansvara för att vi levererar planerade volymer på skiftet. Arbeta med ständiga förbättringar och driva Lean-aktiviteter. Säkerställa att operatörsunderhåll genomförs.

Din profil
Vi söker dig som brinner för att utveckla vår produktionsanläggning och våra medarbetare. För att kunna ta dig an rollen på ett framgångsrikt sätt tror vi att du har erfarenhet av ledarskap och arbete inom tillverknings- eller processindustri. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är lösningsfokuserad, kommunikativ och trygg i dig själv. I ditt ledarskap är du öppen och närvarande och strävar ständigt mot att involvera och engagera dina medarbetare. Det är naturligt för dig att driva mot mål och du trivs med att arbeta med ständiga förbättringar och Lean. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i Office-paketet, behärskar engelska och är van att arbeta i affärsystem. Har du erfarenhet av M3 och Extend är det meriterande.

Ansökningsförfarande
Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.industrikompetens.se. Har du frågor gällande tjänsten kontakta ansvarig rekryterare på Industrikompetens, kristian.johansson@industrikompetens.se. Intervjuer och urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Industrikompetens och Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering, Bemanning och Omställning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk 
Cloetta söker produktionsledare! !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer