Untitled Document

Cloetta söker processoperatörer till choklad- kex- och skumproduktion
I Cloettas produktion arbetar idag fler än 200 personer och nu behöver teamet förstärkas ytterligare. Här erbjuds du ett omväxlande och roligt jobb med stort fokus på kvalitet och du får chansen att bli en nyckelspelare i produktionen av bland annat Ahlgrens bilar, Kexchoklad och Polly. Cloettas mål är att bli en konfektyrproducent i världsklass och här får du chansen att vara med på den resan. Låter det intressant? Läs vidare och skicka in din ansökan redan idag!

Om företaget
Cloetta grundades 1862 och är ett ledande konfektyrföretag i Norden, Holland och Italien. Sammantaget säljs Cloettas produkter i fler än 50 länder. Cloetta har några av de starkaste varumärkena på marknaden, till exempel Läkerol, Ahlgrens bilar, Kexchoklad, Plopp och Malaco. Cloetta har 13 fabriker i sex länder. Cloetta B-aktie handlas på NASDAQ OMX i Stockholm.

Dina arbetsuppgifter
Som processoperatör på Cloetta ansvarar du för att våra uppskattade produkter produceras på ett effektivt sätt med ett kvalitativt resultat. Du kommer ingå i en grupp på en avdelning där man roterar mellan olika arbetsuppgifter. Arbetsuppgifterna består bland annat av att: - Optimera produktflödet för att få en effektiv produktion - Köra processmaskin och pack enligt instruktioner - Kontrollera kvalitet - Dokumentera och rapportera enligt rutiner - Felsöka och utföra enklare underhållsarbete Skiftgång gäller i fabriken och arbetstiderna roterar mellan både dag, kväll och natt. Anställningen inleds med en visstidsanställning men med mycket god chans till tillsvidareanställning om allt känns rätt för båda parter.

Din profil
Vi söker dig som är driven, positiv och motiverad. Du är duktig på att kommunicera, arbetar bra i team och brinner för att nå riktigt bra resultat. Då vi arbetar med att ständigt förbättra våra processer och arbetssätt söker vi efter en person som tar initiativ till att lösa problem, kommer med kreativa idéer och alltid vill lära sig nya arbetsuppgifter och utveckla sig själv. Våra krav: - Gymnasieutbildning med inriktning mot industri, teknik eller livsmedel, gärna påbyggt med en teknisk utbildning - Datorvana - God teknisk förståelse - Truckkort och vana att köra truck - Möjlighet att arbeta skift - Erfarenhet av arbete inom process- eller livsmedelsindustri alternativt annat liknande arbete

Ansökningsförfarande
Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mejl men vid frågor gällande tjänsten går det bra att kontakta ansvarig rekryterare på Industrikompetens, Kristian.Johansson, kristian.johansson@industrikompetens.se

Om oss
Industrikompetens och Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk. 
Cloetta söker processoperatörer till choklad- kex- och skumproduktion !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer