Untitled Document
Cityakuten söker en ekonomiassistent med vilja att utvecklas

Är du en ekonomiassistent i början av din karriär, och vill komma in i en dynamisk och utvecklande vårdkoncern, där det är högt i tak och där du uppmuntras att utvecklas och ta nästa steg? Då kan denna tjänst vara något för dig!
Om tjänsten 

SW hjälper nu Cityakuten att rekrytera sin nästa ekonomiassistent inom kundreskontra. Du kommer att erbjudas ett brett spektrum av arbetsuppgifter, innefattandes bland annat  • Fakturering
  • Påminnelse- och inkassohantering
  • Hantering av anläggningsreskontra
  • Löpande bokföring och delaktighet i bokslut
  • Avstämningar
  • Administration av varulager
  • Arkivering


Du kommer att ingå i ett rutinerat ekonomiteam där möjligheterna att utvecklas och utforma sin egen roll är stora. Du arbetar även nära verksamheten, och har löpande kontakt med bland annat läkare och sjuksköterskor. Cityakuten är belägen i närheten av Hötorget, i hjärtat av Stockholm. 
Lämplig bakgrund 

Vi tror att du som söker har någon form av utbildning inom ekonomi, gärna på högskolenivå, samt har något års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent. Du har god förståelse för det ekonomiska flödet.Du är en van Excel-användare, och det är meriterande om du även arbetat i Agresso. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, och det är meriterande om du även har erfarenhet av att arbeta i projektform.Som person är du noggrann, flexibel, driven och trygg i dig själv och din kompetens. Du trivs med att arbeta i team.Vi ser fram emot din ansökan!    
Viktig information 

Ovanstående är en rekrytering med start 2017-12-01 och är en tillsvidareanställning hos Cityakuten, med 6 månaders provanställning. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är dagtid. I denna process samarbetar Cityakuten med SW. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Gustav Kendel på 076-647 16 45. 


CityAkuten är ett privat bolag som ägs av Praktikertjänst. Idag bedriver vi vård inom en mängd olika områden och på flera olika orter; Stockholms city, Solna och Upplands Väsby.. Vi är cirka 500 anställda som alla hjälps åt att ge bästa tänkbara vård till våra patienter och kunder. City Akuten bedriver närakuter, vaccinations- och resemedicinskt center, samt tandakut. Vi har även specialistläkare inom astma och allergi, ortopedi, invärtesmedicin, kirurgi och öron-näsa-hals. I Solna har vi Närakuten Barn. Från att ha varit en liten mottagning har CityAkuten växt och blivit stor. Ändå har vi inte glömt bort det vi lärde oss redan från början – att all bra vård är personlig. Att det fungerar visar sig inte minst i våra kundundersökningar - vi har väldigt nöjda patienter!


SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! 


Om Oss+

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker. Vi frågar därför vet vi.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.Cityakuten söker en ekonomiassistent med vilja att utvecklas !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer