Chefsstöd till Stensjögatan


Arbetsplatsbeskrivning

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Stensjögatans vårdboende är ett modernt vårdboende med 42 lägenheter fördelade på fem boendeenheter. Vårt uppdrag är att målmedvetet arbeta efter lagstiftningens krav, Kommunfullmäktiges mål och verksamhetensspecifika mål där alla brukare ska känna och uppleva en meningsfull tillvaro med trivsel och trygghet. Ett av Stensjögatans gemensamma mål är att ge god individuell omvårdnad och vi har alltid brukaren i centrum. Vårt samarbete ska präglas av gott bemötande och respekt för varandra där alla får komma till tals. Vi tar tillvara varandras kompetenser och personliga förmågor.


Arbetsbeskrivning

I rollen som chefsstöd kommer du att vara ett stöd till sektionschefen på Stensjögatan och bistå med kvalificerade administrativa uppgifter. Chefsstödsuppdraget består bland annat av schemaläggning och administration i HRutan. I arbetet ingår samordning av bemanning samt administration av personalrelaterade ärenden. Vidare ingår administration av fakturor, beställningar samt administration vid utbildningar. Du ansvarar tillsammans med din chef för att optimera verksamheten inom givna ramar. Du kommer att hålla i vissa möten och dokumentation. Du kommer även att vara behjälplig med att driva utvecklingsfrågor och projekt samt att genomföra uppföljningar i verksamheten. Viss handledning av personal ingår i rollen. Vi erbjuder dig en positiv arbetsplats med vilja till utveckling och förbättring genom goda relationer och bra samarbete.

Tjänsten är ett vikariat på sex månader med möjlighet till förlängning.


Kvalifikationer

Vi söker dig med högskoleexamen inom området, t ex inom socialt arbete eller vård. Erfarenhet av arbete med schemaläggning, bemanning och arbete i olika system, t ex HRutan, Life Care och Ekot, är meriterande, liksom att du har arbetat inom vård och omsorg, då kontakten med personal och brukare är en stor del av arbetet. Vi arbetar under lagstiftningen SoL och HSL. Du uttrycker dig flytande på svenska i tal och skrift.

För att lyckas och trivas i rollen behöver du ha en utpräglad servicekänsla, en god initiativförmåga samt kunna arbeta självständigt. Du är flexibel, lösningsfokuserad och noggrann. Du har en hög integritet och ett professionellt förhållningssätt. För att kunna handleda behöver du vara pedagogisk, kommunikativ och ha lätt för att skapa goda
relationer.

Vi ser fram emot att fortsätta utveckla verksamheten på Stensjögatan tillsammans med dig!

Välkommen med din ansökan!


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Dagtid. 

Tillträde: Tillträde den 13 november 2017 eller efter överenskommelse.

Antal platser: 1

Ansökan
Ansök senast: 2017-10-25

Referensnummer: 175-17-102

Kontaktpersoner
  • Gosia Dul
  • Sektionschef
  • 040-340422

Fackliga företrädare
  • Margareta Johansson
  • 040-34 02 86

Övrigt

Befattningarna ledigförklaras under förutsättning att de ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Ansökningshandlingar som inkommer till Malmö stad är allmänna handlingar och offentliga enligt offentlighetsprincipen. Om oss

Det är här det händer!
Malmö växer kraftigt och nästan hälften av alla Malmöbor är under 35 år. För oss är det viktigt med möten, mångfald och möjligheter för att skapa framtidens Malmö. Visste du att vi söker över 2000 tjänster varje år och har över 400 olika yrken? Vi tror att du som söker dig till oss vill vara med och bygga vidare på en av Sveriges mest dynamiska städer. #Malmö

Väx med din uppgift
Malmö stad är en av de största arbetsgivarna i Skåne och alla medarbetare påverkar och formar Malmös framtid varje dag. Det handlar om att tillsammans skapa välfärd och hållbar utveckling genom arbete inom förskola, fritid, skola, äldreomsorg, verksamhet för personer med funktionshinder, miljö-, trafik-, bostads- och stadsplanering, kultur, socialtjänst och många andra områden.

Genom att arbeta i Malmö stad får du möjlighet att arbeta med hållbar samhällsutveckling och därför tycker vi att vi kan kalla oss framtidens arbetsplats. Som medarbetare hos oss blir du en samhällsbyggare som gör skillnad!

Med Malmöborna i fokus
Gemensamt för alla verksamheter är att ge Malmöborna service av hög kvalitet. Det ställer krav på organisationen. Omvärlden förändras i allt snabbare takt. Vi måste ständigt vara beredda att ifrågasätta, förnya och utveckla vår organisation och våra verksamheter till nytta för Malmöborna. Våra värderingar bygger på människors lika värde, med Malmöbon i fokus.

Nyfiken på hur det är att jobba hos oss?
Följ oss på Instagram @jobba_i_malmostad En ny medarbetare tar över kontot varannan vecka och berättar själv hur det är att jobba i Malmö stad. Du kan också gå in och läsa mer på www.malmo.se/jobbaimalmostad


Chefsstöd till Stensjögatan !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer