Untitled Document

Chef teknisk förvaltning Göteborg

Brinner du för teknik och ledarskap?

CHEF TEKNISK FÖRVALTNING GÖTEBORG
ATT BYGGA UPP ORGANISATIONEN

Många känner till att Lidl är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln inte bara i Sverige utan även internationellt, men färre känner till att vi även är en av landets största fastighetsägare. Lidl finns idag i 29 länder med ca 10 000 butiker, och i Sverige med 170 stycken där vi fortsätter vår expansion med målsättning att ha 300 butiker inom några år.

I Lidls portfölj finns solitära byggnader, hyresprojekt och fasighetsutvecklingsprojekt. Lidl har som första livsmedelsaktör i Sverige uppnått kraven för BREEAM SE-certifiering med högsta betyget Outstanding på sin kommande butik i Växjö som håller på att byggas. Lidl är med denna certifiering en föregångare inom hållbarhet i branschen. Med det är ambitionen satt framåt.

Fastighetsavdelningen ansvarar för nyetablering, byggnation och förvaltning av Lidls butiker. Verksamheten är uppdelad i fyra regioner som utgår från Göteborg, Malmö, Örebro och Stockholm. Till kontoret i Göteborg söker vi nu en chef för den tekniska förvaltningen.

Dina arbetsuppgifter
Avdelning tekniska förvaltning i Göteborg är under uppbyggnad, och att hitta rätt medarbetare att komplettera teamet är en del i ditt ansvar. Förutom det ansvarar du för teamets arbete avseende butikernas förvaltning genomförs på bästa sätt. Detta såsom underhåll, reparationer och att förbättringsåtgärder. I din roll ingår att upphandla, skriva avtal och göra uppföljningar av leverantörer samt även energioptimering. En mindre del av tjänsten består av att hantera om- och tillbyggnation av våra befintliga butiker. Du har personalansvar för regionens fastighetsskötare, förvaltningsadministratör samt fastighetsadministratörer inom teknisk förvaltning.

Din erfarenhet
Vi söker dig med relevant utbildning och/eller har dokumenterad erfarenhet från fastighets- och byggbranschen. Du bör under minst 3-5 år ha arbetat med liknande uppgifter tidigare, och det är meriterande om det är förvaltning av butiker alt bredare kommersiellt.

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs, på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart hos oss, och att vår medvetna satsning på sortimentet och butiksupplevelsen ger resultat visas också av att vi utnämnts till Årets butikskedja av Retail Awards.

I denna rekrytering samarbetar Lidl med Hays.