C-chaufför sökes till trollhättan/vänersborg med omgående start
Job Description

Information om uppdraget

Har du C kort och är på jakt efter ett chaufförsjobb under sommaren och vill knyta nyttiga kontakter? Då har vi jobbet för dig!
Vår kund i Trollhättan/Vänersborg söker nu en duktig C chaufför, som skall kunna börja arbeta med omgående start fram tills 30/8. Tjänsten är en heltid och arbetstiderna är 06.45 – 15.30 och inleds med utbildning hos kund. Arbetet består av distribuering av pallar.

Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har C-körkort, och har viss vana från chaufförsyrket. Då paketen kan väga en del är det bra om du är i god form och trivs med att arbeta fysiskt med varvning av stillasittande, serviceinriktat chaufförsarbete. Ett krav är att du har digitalt färdskrivarkort och du ska ha gjort klart din YKB. Vi ser gärna att du som söker har en stor arbetsvilja och initiativförmåga och är flexibel vad gäller arbetstider och arbetsuppgifter. Intervjuer sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!