Untitled Document
Byggsäljare sökes till Hejdes Woody Bygghandel i Löddeköpinge

Dina arbetsuppgifter ​​

Söker du ett utvecklande arbete i ett expansivt företag som har många nöjda kunder, då kan detta vara någonting för dig! Hejdes Woody Bygghandel är en ständigt växande aktör inom byggbranschen som just nu söker en ny byggsäljare till vår enhet i Löddeköpinge. Under 70 år har våra produkter, tjänster och medarbetare uppskattats av professionella byggföretag men vi nöjer oss inte med det, vi strävar efter ännu fler nöjda kunder. Du arbetar i nära samarbete med butikssäljare, lagerpersonal och andra byggsäljare där du har kundansvar för såväl konsumenter som proffskunder. Vidare arbetar du med bearbetning och kontakt med nya kunder, ordermottagning, offertskrivning och uppföljning. 

​Bakgrund

Vi söker en driven byggsäljare, har du dessutom kännedom om byggbranschen i området är det en fördel. Du trivs bra i rollen som säljare och älskar mötet med människor. Du är empatisk men samtidigt målmedveten och passionerad person som förstår vikten av en stark företagskultur. Du kan omvandla problem och behov till kreativa lösningar. Det är viktigt att du trivs i rollen med att bygga långsiktiga relationer och att göra arbetsplatsbesök där du utvecklar kundernas lösningar och processer. Vi kan erbjuda ett spännande och utvecklande arbete i ett expansivt företag, där du kommer att arbeta med våra proffskunder.  

 Dina kvalifikationer: 

- God produktkännedom inom byggsektorn gärna med byggteknisk kunskap  

 - Affärstänk och goda kunskaper i lönsamhetsarbete  

 - Tävlingsanda och driver dig själv till goda affärsavslut  - Nytänkande och kan med dina erfarenheter och idéer hjälpa oss att fortsätta växa

- Goda datorkunskaper  

 - B-körkort och tillgång till bil  

Viktig information

​Hejdes Woody Bygghandel har valt att samarbeta med SW i ovanstående tjänst där anställning kommer att vara på plats hos Hejdes Woody Bygghandel. Är detta rätt tjänst för dig? Tveka inte att söka. Vi vill ha vår nya byggsäljare på plats så snart som möjligt och kommer därmed rekrytera löpande. ​Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Martin Amarelle på 040-665 51 53. Välkommen med din ansökan!

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! 


Om Oss+

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker. Vi frågar därför vet vi.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.Byggsäljare sökes till Hejdes Woody Bygghandel i Löddeköpinge !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer