Byggprojektledare sökes för direktrekrytering!

Information om uppdraget

Har du utbildning inom bygg eller erfarenhet inom byggbranschen och vill ta steget vidare till Byggprojektledare?
Vår kund är ett av landets ledande företag inom bostadsrättsförvaltning. Bolagets affärsidé är att skapa och förvalta värden för bostadsrättsföreningar och bostadsrättshavare. De tillhandahåller kostnadseffektiva tjänster inom ekonomi, teknik och juridik för bostadsrättsföreningar. Vår kund erbjuder värdeskapandeförvaltnings- och skötseltjänster för bostadsrättsföreningar i hela Sverige. Företaget har cirka 300 medarbetare på sex orter. De ska nu utöka sitt team med en byggprojektledare.

Projektledningsuppdragen omfattar alla typer av underhåll, ombyggnader och investeringar i bostadsrättsföreningars fastigheter. Din grupp kommer att bestå av projektledare med olika bakgrund och olika specialområden. Som projektledare kommer du på uppdrag av bostadsrättsföreningar upphandla och projektleda ombyggnationer, renoveringar och investeringar för kunds räkning. Du har ett proaktivt ansvar att initiera och utveckla ombyggnadsprojekt med ett kostnadseffektivt perspektiv. Du kommer bistå kunden med att ta fram beslutsunderlag genom förstudier, förfrågningsunderlag, upphandla entreprenader samt projektleda genomförandet och delta vid besiktningar. Som projektledare och ombud för beställaren kan du också anlitas för att utföra tekniska undersökningar samt bistå våra jurister.

Arbetsuppgifterna kommer bland annat att innefatta:
•Planering och uppstart av leverans
•Anbudsförfrågan
•Start/byggmöten och kontroller
•Slutbesiktning och slutanmälan till BN
•Kvalitetssäkring av projektet

Som projektledare driver du flera projekt parallellt vilket ställer krav på god prioriteringsförmåga.

Tjänsten är en direktrekrytering till vår kund och deras kontor är beläget på Medborgarplatsen. Arbetstiderna är 08.00-16.30. Tjänsten startar omgående så snart vi har hittat rätt kandidat.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har en relevant eftergymnasial utbildning inom bygg alternativt högskoleutbildning eller relevant arbetslivserfarenhet. Relevant arbetslivserfarenhet kan t.ex. vara byggprojektledning (gärna från beställarledet), praktisk byggerfarenhet, entreprenadingenjör, byggledare, plats- eller arbetschef, eller fastighetsförvaltning. Meriterande är om du har god kännedom om entreprenadjuridik och byggprocessen.

Som person är du mål och resultatinriktad, har god samarbetsförmåga och är kvalitetsmedveten. Du är strukturerad och trivs med att driva flera projekt samtidigt. Du är utåtriktad och trivs med att vårda kundrelationer på ett affärsmässigt sätt. Eftersom det alltid finns en befintlig byggnad i våra uppdrag så finns där också människor att ta hänsyn till. Du kommer att ha mycket kontakter och kommunikation med vår kund, de boende som utgör BRF:en. Därför är det väsentligt att du gillar att ha att göra med människor. Kommunikation är en viktig del av din roll så du behöver också kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.
Låter detta som en tjänst för dig? Sök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se