Butikssäljare till telecom-företag!

Information om uppdraget

Brinner du för service, är ansvarstagande och är tekniskt lagt? Då har vi jobbet för dig på PhoneIX.
PhoneIX är ett företag inom telekom-branschen som säljer och reparerar smartphones, surfplattor och tillbehör. De söker nu säljare som vill bli en del av deras team på Frölunda Torg. Som säljare på PhoneIX kommer du sätta kunden i fokus för att hjälpa den på bästa sätt. I dina arbetsuppgifter kan även reparation av smartphones förekomma.

Anställningen är på 50%, med möjligheter till fler timmar om så önskas.
Det är viktigt att du kan vara flexibel med arbetstiderna då du kommer jobba på rullande schema mellan 09:45 – 20:15 på både vardagar och helger.

Uppstart sker så snart vi hittat rätt kandidat.
Tjänsten är tillsvidare och börjar med en provanställning på sex månader med goda möjligheter till förlängning.

Under provanställningen kommer du arbeta som konsult och vara anställd av oss på StudentConsulting men uthyrd till vår kund.

Lön enligt kollektivavtal, samt generös bonusmodell.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som gillar att utvecklas, är serviceinriktad och förtroendeingivande. Du tycker även om att ha ordning och reda runt dig samt sätter alltid kunden i fokus.
Du trivs med att arbeta i en dynamisk miljö och vill bidra till en positiv och utvecklande atmosfär med goda kollegor. Missa inte chansen till ett spännande jobb på en trevlig arbetsplats.
Vi tillsätter tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat så sök tjänsten redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är experter på unga i karriären och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av Skandinaviens ledande bemannings- och rekryteringsföretag och vi har lärt oss hur värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i arbetslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!