Butikssäljare till fackhandeln sökes!

Information om uppdraget

Är du student och vill ha ett extrajobb vid sidan av dina studier? Är du noggrann och trivs med att arbeta i ett högt tempo? Då har vi jobbet för dig!
Vår kund är ett av de ledande tekniska handelsbolagen inom installationsprodukter, verktyg och maskiner. Under din anställningstid kommer du att ingå i en konsultpool där du själv anger din tillgänglighet och sedan blir utbokad på pass utefter vår kunds efterfrågan. Arbetstiderna är Måndag till Fredag dagtid, enstaka kvällstider. Du kommer att vara anställd av oss på StudentConsulting men arbeta ute hos vår kund, uppdraget startar omgående.


Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuell för tjänsten är det ett krav att du är studerande eller har någon annan huvudsaklig sysselsättning. Som person är du strukturerad, har hög arbetsmoral och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du kommer att arbeta tillsammans med andra kollegor men det är viktigt att du klarar att utföra dina arbetsuppgifter självständigt. Vi ser gärna att du tar initiativ, får saker att hända och tar ansvar för resultatet. Vidare är du medveten om dina styrkor och utvecklingsområden och utnyttjar möjligheter till kunskapsinhämtning och karriärutveckling.

Är det dig vi söker? Iså fall - vänta inte, utan sök tjänsten redan idag! Intervjuer och urval sker löpande och vi tillsätter tjänsten så snart vi hittat rätt person.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se