Butikssäljare till Botkyrka!
Job Description

Information om uppdraget

Är du kommunikativ och brinner för att erbjuda kunden bästa möjliga service? Har du dessutom erfarenhet av att jobba i kontakt med kunder? Då är det dig vi söker!
StudentConsulting söker nu för kunds räkning en driven butikssäljare till företagets butik i Botkyrka. Företaget har på kort tid blivit marknadsledande inom försäljning av marksten, stödmurar och natursten, till proffs och privatkunder i hela landet. Företaget strävar efter att bemöta varje kund med stort engagemang och därigenom erbjuda en köpupplevelse av världsklass.

I rollen som butikssäljare kommer du tillsammans med dina kollegor:
- Ansvara för den aktiva försäljningen i butiken.
- Rådgiva kunderna i företagets produkter

Tjänsten är på heltid och beräknas starta omgående. Du kommer att få en utbildning i produkterna. Arbetspassen är förlagda under butikens öppettider mån-fre 07.00-18.00 samt lördagar 10.00-16.00. Jobbet erbjuder en fast- samt en rörlig lön vilket innebär att du har stora möjligheter att själv påverka din lön.

Det här är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt hos kund.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som är:
- Glad, engagerad och framåt
- Stresstålig och målinriktad
- En teamplayer
- Har tidigare erfarenhet av att jobba med kundkontakt
- Har en godkänd gymnasieexamen
- Talar svenska obehindrat

Stämmer beskrivningen in på dig? Skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten startar omgående och urval sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!