Jobba extra som butikssäljare

Information om uppdraget

Brinner du för service, är student och är tekniskt lagt? Då har vi jobbet för dig på PhoneIX i Umeå.
PhoneIX är ett företag inom telekom-branschen som säljer och reparerar smartphones, surfplattor och tillbehör. De söker nu säljare som vill bli en del av deras team på Avion. Som säljare på PhoneIX kommer du sätta kunden i fokus för att hjälpa den på bästa sätt. I dina arbetsuppgifter kan även reparation av smartphones förekomma.

Omfattningen på detta uppdrag kommer uppgå till mellan 25 - 50 % efter behov och din tillgänglighet. Det är alltså perfekt för dig som är student och vill kombinera studierna med ett extrajobb. Uppdraget kommer innebära flexibla arbetstider och du kommer jobba på rullande schema både vardagar och helger.

Uppstart sker omgående, så snart vi hittat rätt kandidat. Du kommer arbeta som konsult och vara anställd av oss på StudentConsulting men uthyrd till vår kund.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som är student och drivs av utmaningar och mål. Du gillar att utvecklas, är serviceinriktad och förtroendeingivande. Du tycker även om att ha ordning och reda runt dig samt sätter alltid kunden i fokus. Du trivs med att arbeta i en dynamisk miljö och vill bidra till en positiv och utvecklande atmosfär med goda kollegor.

Missa inte chansen till ett spännande jobb på en trevlig arbetsplats. Vi tillsätter tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat så sök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se