Butikspersonal till Karlskrona med VVS-kunskap!

Information om uppdraget

Vi letar efter dig som vill jobba som butikspersonal med inriktning på VVS för vår kund i Karlskrona.Har du intresse gällande produkter inom el, ventilation, VA och VVS och vill kombinera det med kundmöten? Då är det dig vi letar efter!
Till vår kund söker vi nu dig som vill förstärka deras team och bidra med dina kunskaper inom VVS.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara kassaarbete och varuplock samt rådgivning kring produkterna i fackhandeln. Arbetstiderna är förlagda dagtid 7-16 mån--fredag. Uppdraget är tänkt att starta under oktober månad men kan diskuteras beroende på kandidaten.

Du kommer att vara anställd av oss på StudentConsulting och arbeta som uthyrd konsult hos vår kund.

Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!

Kunskaper för uppdraget

Vi tror att du som söker har flerårig erfarenhet kring butiksarbete/service branschen och nu letar efter din nya utmaning där du har möjligt att faktiskt påverka. Du som söker är initiativtagande, trivs i dialog med andra människor och är inte rädd att ta för dig. För att passa för rollen bör du som person vara handlingskraftig, engagerad och kunna vara en god representant för vår kund. Vi förutsätter att du har god datavana. Låter detta som ett jobb för dig? Sök då tjänsten redan idag då intervjuer kommer ske löpande.

Har du någon fråga angående processen är du välkommen att höra av dig på: amelie.aronsson@studentconsulting.com

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se