Butiksmedarbetare/budbilschaufför på heltid sökes till Järfälla
Job Description

Information om uppdraget

Har du ett intresse för bilar, trivs med att ge god service och har körkort? Söker du dessutom en heltidstjänst? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!
StudentConsulting söker nu en engagerad butiksmedarbetare/budbilschaufför på heltid till Mekonomen. Butiken är belägen i Järfälla och erbjuder bilservice samt ett brett utbud av prisvärda bilprodukter.

I rollen kommer du att arbeta med att ge förstklassig service till butikens kunder samt köra leveranser till återförsäljare och leverantörer. Du ansvarar för att ta emot och hjälpa kunderna vid frågor som rör produkter, reklamationer mm. Du kommer även stå i kassan och ta betalt. Att vara påläst om butikens produkter samt arbeta med merförsäljning är viktigt i rollen som butikssäljare. Då företaget också levererar reservdelar till sina kunder ska du även vara flexibel för att köra ut beställningar till kunderna.

Arbetstiderna kommer att variera under butikens öppettider måndag-fredag 07.00-18.00 samt lör-sön 09.00-15.00

Tjänsten är på 100% och beräknas starta omgående. Det här är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men uthyrd till kunden. De första 6 månaderna är en provanställning, därefter finns det för rätt person möjlighet att bli övertagen av kund.

Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuell för tjänsten krävs B­-körkort, god körvana samt ett intresse för bilar. Vidare krävs det att du talar och skriver flytande svenska, har grundläggande kunskap om olika datasystem samt är lättlärd.

Som person ser vi att du är glad, engagerad och framåt. Du är van att arbeta i ett högt tempo och trivs med att erbjuda kunden god service. Vi ser också att du är en målinriktad person som alltid strävar efter att utvecklas och leverera god kvalité. Det är starkt meriterande om du har jobbat i butik eller med försäljning och har kassavana. Då kunden har fler butiker i området som kan behöva stöd är det viktigt att du är flexibel. Stämmer beskrivningen in på dig? Skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten startar omgående och urval sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!