Butiksmedarbetare till butik i Södertälje!

Information om uppdraget

Har du ett intresse för bilar och erfarenhet av kundservice? Är du dessutom student och söker ett deltidsarbete? Då har vi kanske jobbet för dig!
StudentConsulting söker nu för kunds räkning en person som vill jobba deltid som butiksbiträde. Kunden är belägen i Södertälje och erbjuder bilservice samt ett stort utbud av bilprodukter. Som butiksbiträde så kommer du att jobba med butiksförsäljning och ge god service till butikens kunder. Du kommer även att jobba med varuplock och köra ut leveranser till verkstäder.

Tjänsten är på deltid och arbetstiderna varierar men är förlagda måndag till lördag. För att vara aktuell för tjänsten bör du kunna jobba 2-3 dagar i veckan.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund.

Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuell för tjänsten krävs:
Vi söker dig som är studerande alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning. Du har B-körkort och vi ser gärna att du har erfarenhet av butiksarbete och kassavana samt ett intresse för bilar. Som person ser vi att du är glad, öppen och framåt! Du är noggrann och trivs med att ge god service. Vidare är du en team player som tycker om att arbeta tillsammans med andra. Vi ser också att du talar och skriver flytande svenska. Då arbetsdagar och arbetstider varierar är det viktigt att du är flexibel samt bor nära.

Låter detta som något för dig? Sök redan idag! Vi tillsätter tjänsten så snart som vi har hittat rätt kandidat!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se