Butiksmedarbetare sökes till välkänd bygghandelskedja
Job Description

Information om uppdraget

Är du driven, kundinriktad och letar efter ett spännande butiksjobb inom fackhandeln? Nu söker StudentConsulting butiksmedarbetare till en av Sveriges största bygghandelskedjor.
Kunden är belägen i Hässelby och arbetsuppgifterna berör framförallt kundbehandling och kassatjänst men även plock av varor. Lättare administrativa uppgifter som sortering av papper och fakturor kan även förekomma. Som butiksmedarbetare är det viktigt att leverera en hög kvalitativ nivå i högt tempo, samt att du är social då du är kundens ansikte utåt.

Anställningen är på heltid och uppstart är i början av augusti. Det är viktigt att du kan vara flexibel med arbetstiderna då du kommer jobba på rullande schema mellan 06:25 – 18:10 på vardagar. Som konsult blir du anställd av oss på Studentconsulting men uthyrd till vår kund.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som gillar att utvecklas, är serviceinriktad och förtroendeingivande. Du tycker även om att ha ordning och reda runt dig samt sätter alltid kunden i fokus. Meriterande om du har erfarenhet av tidigare butikstjänster och kassavana. Kunskaper inom bygg och produkter därtill är ett plus. Du trivs med att arbeta i en snabbrörlig miljö och vill bidra till en positiv och utvecklande atmosfär med goda kollegor. Missa inte chansen till ett spännande jobb på en trevlig arbetsplats!

Vi tillsätter tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat så sök tjänsten redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!