Untitled Document

RECRUITMENT SPECIALISTS
Business Intelligence Specialist till Frösunda Omsorg
Vi söker nu en driven Business Intelligence Specialist till Frösunda Omsorg, ett av Sveriges största privata företag inom vård och omsorg. Du ges i rollen utrymme att bygga upp din kunskap inom våra lösningar och bli den främsta experten och utvecklaren av våra rapporteringsverktyg. Tjänsten rapporterar direkt till CFO och är placerad på huvudkontoret i Solna.

Din utmaning
* Säkerställa kvalitativa dataunderlag åt Business Control och ta en aktiv roll i det löpande analysarbetet
* Kontinuerligt leda utveckling och underhåll av BI-lösningar och skapa nödvändiga kopplingar till relevanta system
* Säkerställa datakvalitet i nyckeltal och dataunderlaget i stort
* Deltagande i budgetering och prognoser
* Utveckla rapporter utifrån uppföljningsbehov
* Sammanhållande och kravställare från Business Control gentemot företagets IT-funktion
Din bakgrund
* Universitets- eller högskoleexamen inom IT-ekonomi eller ekonomi
* Minst 3 års erfarenhet av systemansvar och Controlling
* Mycket goda kunskaper i tal och skrift i svenska och engelska
* Systemkunskaper i Cognos är meriterande
* Vad gäller personlighet är du en driven, analytisk, strukturerad och lösningsorienterad person. Du tycker om att hitta lösningar, utveckla system och processer samt få stor möjlighet att påverka organisationens strategiska utveckling framåt.

Din ansökan
Vill du bli en del av Frösunda Omsorgs framgångsrika team? Sänd då ditt CV till Linnea Jahnson med referens LJ/1492 till snarast då intervjuer sker löpande. För frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Linnea Jahnson på 072 077 76 81.

Om Frösunda Omsorg
Frösunda Omsorg är ett av Sveriges största privata företag inom vård och omsorg med fler än 9 500 medarbetare över hela Sverige och mer än 3 miljarder kronor i omsättning. Frösunda Omsorg bygger ett lag som skall lyfta företaget till den främsta aktören i Omsorgs-Sverige där kunden är fokus. Vi drivs av ett starkt kundfokus med målet att erbjuda våra kunder högsta möjliga livskvalitet, detta är basen för vår tillväxt! 

Om oss

Människan är alltings mått i vår verksamhet.
Human Capital står för nytänkande på den svenska rekryteringsmarknaden. Vi hjälper företag som insett vikten av att attrahera rätt typ människor till att bli morgondagens vinnare.

Två saker särskiljer oss. Vi är helt specialiserade på att rekrytera ekonomer, och vi är själva ekonomer med operativ erfarenhet. Detta gör att vi snabbt kan sätta oss in i och förstå såväl er affär som ert behov och ger bättre förutsättningar att rätt kandidat besätter rätt position hos er.

Vårt mål är att erbjuda de bästa tänkbara rekryteringstjänsterna, den bästa servicen och branschens mest affärsmässiga rekryteringsapproach.

Jobbrekommendationer