Business Controller sökes till ledande bolag omgående!

Information om uppdraget

Vill du få in foten på ett av världens ledande bolag inom revision, redovisning, skatte- och affärsrådgivning? Har du 2–5 års erfarenhet som Business Controller? Då har vi tjänsten för dig!
Vi på StudentConsulting söker nu en Business Controller till vår kund med kontor i centrala Stockholm. Vår kund är i Sverige marknadsledande inom revision, redovisning, skatte- och affärsrådgivning. De har cirka 50 000 kunder som består av globala företag, stora företag och organisationer, små och medelstora företag och offentlig sektor. Med erfarenhet och unik branschkunskap hjälper byrån tusentals bolag och organisationer att utvecklas varje år. I rollen som Business Controller kommer du tillhöra gruppen Business Control inom vår kunds affärsstödfunktion Finance där 48 personer arbetar. Gruppen består i dagsläget av fem personer. Respektive Business Controller har ett eller flera affärsområden som sitt huvudansvar, och det sker byte av affärsområdesansvar när behov uppstår av rotation. Business Control inom Affärsstöd Finance stödjer kundens olika affärsområden inom områdena; strategisk planering, affärsplanering, finansiell planering och verksamhetsrådgivning och analys. I din roll som Business Controller kommer dina arbetsuppgifter bland annat innefatta:

• Bidra med analyser som underlag för den strategiska- och affärsinriktade planeringen; presentera och leda diskussioner
• Vara delaktig i och driva verksamhetsrelaterade analyser/projekt utifrån affärens utveckling och behov och initiativ som uppstår
• Löpande analysera och kommentera affärsområdets finansiella utveckling
• Driva och samordna budget- och prognosprocessen tillsammans med Financial control inom Finance
• Medverka i ledningsgrupperingar

Uppdraget innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar som konsult hos vår kund på deras kontor i centrala Stockholm. Tjänsten är på heltid och beräknas starta omgående, för rätt person finns det goda möjligheter till direktövertag till kund. Kontorstider tillämpas.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig med en akademisk utbildning som Civilekonom eller motsvarande. Du har 2–5 års arbetslivserfarenhet som controller, har du erfarenhet från ett konsultföretag är det mycket meriterande. För att trivas hos vår kund är det viktigt att du gillar utveckling, förändring och utmaningar. Du har mycket goda kunskaper i Excel och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska. Du har en förmåga att se väsentligheter samt paketera budskap, på ett pedagogiskt och komprimerat sätt, både verbalt och skriftligt. Du har ett sinne för affären och ett eget driv att påverka och utveckla processer. Du är kommunikativ i din yrkesroll och har lätt för att skapa goda relationer med olika kontaktytor internt. Vidare är du en självgående person som kan se egna lösningar kopplat till problemställningar. Låter det här som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande!
Har du frågor kring tjänsten? Maila ansvarig rekryterare: fanny.hemstrand.kallstromer@studentconsulting.com

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!