Budbilschaufför sökes för direktrekrytering i Malmö!

Information om uppdraget

Vill du ha ett självständigt, ansvarsfullt och omväxlande arbete med kundkontakt så kommer du att trivas i rollen som budbilschaufför/värdetransportör!
I arbetsuppgifterna ingår hämtning och lämning av pengar, tömma serviceboxar samt ladda uttagsautomater hos deras kunder. Det innebär att vara en bra representant för företaget i dina möten med deras kunder och kolleger. Vidare gäller det att arbeta med hög etik och moral och du får ett otroligt rörligt arbete med många sociala kontakter. Du utgår från deras kontor i Fosie, Malmö.

Arbetstiderna kommer variera och du kommer bli schemalagd mellan 6:00-22:00.

Det är meriterande om du redan är utbildad väktare med VU1 och VU2, men det är inget krav. Vår kund kommer stå för väktarutbildning om du inte redan har detta. Utbildningen är 8 veckor inklusive praktik, och hålls löpande vid tillfälle. Du får månadslön även under utbildningen.

Tillträde sker enligt överenskommelse, och vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

Kunden är marknadsledande inom värdehantering i Sverige. Basen i deras verksamhet är att på ett tryggt, säkert, pålitligt och effektivt sätt hantera kontanter och värdeföremål som finns i samhället. De är 1200 medarbetare och finns på 15 orter runt om i landet. Koncernen är ett internationellt företag med huvudkontor i Stockholm och över 440 platskontor i Europa och USA.

Du kommer bli anställd direkt av vår kund.

Kunskaper för uppdraget

Ett krav för att söka tjänsten är att du har en fullgjord gymnasieutbildning. Det är meriterande om du är utbildad väktare med VU1 och VU2, men det är inget krav. Du ska vara intresserad av att vidareutbilda dig till värdetransportör och se långsiktigt på tjänsten. Erfarenhet av arbete som kombinerar kundbemötande, service och körning i tjänst såsom exempelvis budbilschaufför är meriterande. Goda kunskaper, skriftligt och muntligt, i svenska. Personliga egenskaper som är viktiga är att du är ärlig, ordningsam samt serviceinriktad och engagerad. Du skall ha god fysik och hälsa. Körkort är ett krav för tjänsten.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se