Brinner du för utvecklingsarbete? Malmö Stad söker utvecklingssekreterare!


Arbetsplatsbeskrivning

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är, med våra 6 400 medarbetare, Malmö stads största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Var och med och bygg morgondagens vård och omsorg – Malmö behöver dig!

Vi söker två stycken utvecklingssekreterare som vill vara med att bygga upp samt utveckla våra verksamheter. Hälsa-, vård och omsorgsförvaltningen kommer efter årsskiftet vara fördelade på 4 avdelningar: särskilt boende, ordinärt boende, hälsa och förebyggande samt myndighet.


Arbetsbeskrivning

Som utvecklingssekreterare stödjer du ledningen i kvalitetsutveckling och arbetar med planering, utredning och uppföljning av det gemensamma arbetet. Förvaltningen för hälsa, vård & omsorg har fokus på processorienterad verksamhetsutveckling och i rollen som utvecklingssekreterare kommer du tillsammans med ledningen ta fram, utveckla och följa upp verksamhetsprocesserna. I ditt arbete ingår också att utarbeta verksamhetsplaner, planer för intern kontroll, skriva remissvar, budgetskrivelser samt att arbeta med risk- och händelseanalyser. Du kommer därmed att ansvara för såväl strategiska som operativa frågor, ingå i flera nätverk och har kontakt med både interna och externa samverkanspartners.

Förvaltningen står inför en omorganisation vilket kommer att påverka förutsättningarna för uppdraget i stor utsträckning. Du kommer att vara placerad i staben inom avdelningen för särskilt boende eller avdelningen för myndighet. Detta är två nybildade avdelningar och den interna strukturen kommer att påverkas av de förändringar som sker inom förvaltningen.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har adekvat samhällsvetenskaplig högskoleutbildning, gärna med inriktning mot verksamhetsutveckling.

Du har tidigare erfarenhet av utvecklingsarbete eller har arbetet i en liknande roll. Du är van att arbeta självständigt och att ha många olika kontaktytor och olika samarbetspartners i ditt arbete. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta i en offentlig förvaltning ser vi det som meriterande.

Då stora delar av arbetet handlar om att skriva beslutsunderlag, rapporter och dylikt, är det av stor vikt att du har en god kommunikativ förmåga och att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Du har även god datorvana och goda kunskaper i att hantera olika typer av IT-system.

Som person är du självständig, initiativtagande och driver frågor framåt. Du är en analytisk person med en förmåga att tänka strategiskt. Du är noggrann i ditt arbete samt har en god administrativ förmåga. Du har ett stort intresse av utvecklingsarbete samt en god förmåga att samarbeta med andra för att nå verksamhetens mål. För att lyckas i rollen som utvecklingssekreterare krävs också att du har integritet, är lyhörd samt en ödmjukhet och förståelse för komplexiteten i uppdragen.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Dagtid. 

Tillträde: Tillträde efter överenskommelse.

Antal platser: 2

Ansökan
Ansök senast: 2017-10-29

Referensnummer: 175-17-110

Kontaktpersoner
  • Helen Martinsson
  • Avdelningschef (särskilt boende)
  • 0706-702007
  • Åsa Jensen
  • Avdelningschef (myndighet)
  • 0766-103870

Fackliga företrädare
  • Margareta Johansson, Facklig representant
  • Vision
  • 040-340286

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. Om oss

Det är här det händer!
Malmö växer kraftigt och nästan hälften av alla Malmöbor är under 35 år. För oss är det viktigt med möten, mångfald och möjligheter för att skapa framtidens Malmö. Visste du att vi söker över 2000 tjänster varje år och har över 400 olika yrken? Vi tror att du som söker dig till oss vill vara med och bygga vidare på en av Sveriges mest dynamiska städer. #Malmö

Väx med din uppgift
Malmö stad är en av de största arbetsgivarna i Skåne och alla medarbetare påverkar och formar Malmös framtid varje dag. Det handlar om att tillsammans skapa välfärd och hållbar utveckling genom arbete inom förskola, fritid, skola, äldreomsorg, verksamhet för personer med funktionshinder, miljö-, trafik-, bostads- och stadsplanering, kultur, socialtjänst och många andra områden.

Genom att arbeta i Malmö stad får du möjlighet att arbeta med hållbar samhällsutveckling och därför tycker vi att vi kan kalla oss framtidens arbetsplats. Som medarbetare hos oss blir du en samhällsbyggare som gör skillnad!

Med Malmöborna i fokus
Gemensamt för alla verksamheter är att ge Malmöborna service av hög kvalitet. Det ställer krav på organisationen. Omvärlden förändras i allt snabbare takt. Vi måste ständigt vara beredda att ifrågasätta, förnya och utveckla vår organisation och våra verksamheter till nytta för Malmöborna. Våra värderingar bygger på människors lika värde, med Malmöbon i fokus.

Nyfiken på hur det är att jobba hos oss?
Följ oss på Instagram @jobba_i_malmostad En ny medarbetare tar över kontot varannan vecka och berättar själv hur det är att jobba i Malmö stad. Du kan också gå in och läsa mer på www.malmo.se/jobbaimalmostad


Brinner du för utvecklingsarbete? Malmö Stad söker utvecklingssekreterare! !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer