Brevbärare sökes för heltidsuppdrag i Masthamnen

Information om uppdraget

Letar du efter ett aktivt heltidsjobb? Är du stresstålig och serviceminded? Har du alltid varit nyfiken på hur det är att vara brevbärare? Då kan du få chansen att göra det nu!
PostNord som distribuerar brev, reklam samt tidningar till privatpersoner och företag söker nu nya medarbetare som kan jobba heltid med start omgående. Uppdraget kommer att pågå i minst 6 månader, med god chans till förlängning alt. övertag direkt av kunden.

Arbetet kommer utföras på ett av postkontoren i Göteborg, kontoret i Masthamnen (centralt i Göteborg), dagtid med tiderna ca. 7-16 måndag-fredag.

Uppdraget inleds med 3 dagars upplärning där du kommer arbeta bredvid ordinarie personal.

Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. bestå av:
- Sortering av post
- Utdelning av brev, reklam samt tidningar med hjälp av cykel, moped och bil.

Du kommer under din anställning vara anställd via StudentConsulting men uthyrd till vår kund.

Kunskaper för uppdraget

Tjänsten passar dig som:
- Innehar B-körkort
- Är mycket noggrann och stresstålig
- Har god fysik
- Är flexibel och trivs både att jobba självständigt och i team

Vi söker dig som vill ha ett aktivt arbete där man får jobba både inomhus och utomhus. Du bör vara flexibel, ansvarsfull och serviceinriktad och arbeta effektivt och snabbt när du väl kommit in i arbetet.

Låter det intressant? Sök redan nu då urval och intervjuer sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se