brand
Bravida Uppsala och Enköping Klimatservice söker servicetekniker inom ventilation/styr- och regler/kyla

Är du en serviceinriktad servicetekniker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en servicetekniker inom ventilation/styr- och regler/kyla till vår avdelning i Uppsala och Enköping.
Om jobbet


Som servicetekniker på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra service åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av: • Service inom ventilation, styr- och reglerteknik, kyla

 • Daglig kontakt med våra kunder

 • Utredningar/felsökningar och åtgärdsförslag

 • Att utföra installationer, injusteringar och driftsättningar av ventilation/styr- och regleranläggningar/kyla.


Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje serviceuppdrag enligt våra högra krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med kunder.


Vårt arbetsområde är hela Uppland och vi utgår från Uppsala eller Enköping. Vi är idag 27 servicetekniker med en bredd utav kompetenser. Vi har vind i seglen och behöver bli flera och hoppas att just du vill bli en av oss!


Bravida i Uppland har avdelningar inom EL, VS, Ventilation och Kyla. Våra kunder är bland annat byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag och kommuner.
Vem är du?


Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som har teknisk utbildning med flerårig erfarenhet från yrket. Det är meriterande om du har el-behörighet, erfarenhet av styr- och regler eller OVK-behörighet. B-körkort är ett krav.


Som person är du serviceinriktad och sätter kundens behov i fokus. Du har ett brinnande teknikintresse och en stor portion framåtanda. Du utför ditt arbete på ett noggrant och kvalitetsmässigt sätt. Eget ansvar och självständigt arbete är något du trivs med. Vi ser att du har mycket god samarbetsförmåga och trivs i serviceyrket.


För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:
  • Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.

  • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!

  • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.

  • Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.
Om Bravida


Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.
Vad erbjuder vi dig?


Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.


Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 10 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.


Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.


När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.
Intresserad?


Sista ansökningsdatum för denna tjänst är 2017-11-30.


Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.


Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.


Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.Om oss
Om Bravida
Vi på Bravida är mästare på el, vs, ventilation och mycket annat. Vill du bli en av oss? Då har du hittat rätt. Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom el, vs och ventilation i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Olika kunskaper – större möjligheter

På Bravida är vi drygt 9 500 personer som jobbar tillsammans. Vi är montörer, servicetekniker, projektledare, serviceledare, kalkylatorer, chefer, affärsutvecklare, ekonomer – som alla är proffs inom sina områden. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget

På Bravida jobbar vi som ett team. Vi har det kul tillsammans på jobbet och tycker det är viktigt att hjälpas åt och att stämningen är öppen och vänlig. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Vi är nämligen övertygade om att trivsel, hälsa och säkerhet är viktigt för hur det går för företaget. När du som medarbetare trivs på jobbet kan vi skapa stora resultat – tillsammans.

När du växer, växer vi

Din utveckling är viktig för oss, och som anställd på Bravida får du stora möjligheter att växa. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. De flesta av våra långtida medarbetare har haft flera olika roller genom åren. Det gillar vi. För när våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.
Bravida Uppsala och Enköping Klimatservice söker servicetekniker inom ventilation/styr- och regler/kyla !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer