Untitled Document
Biträdande produktionschef sökes till Åstorp

Vi söker för kunds räkning en biträdande produktionschef med placering i Åstorp

​Arbetsbeskrivning

​​Du kommer att arbeta nära nuvarande produktionschef i syfte att planera och styra verksamheten, leda personalstyrkan​ där du ansvarar för medarbetarsamtal och utveckling. Vidare har du arbetsmiljöansvar, budget och resultatansvar samt ansvar för djurhållningen. Du kommer också att arbeta med anställningsprocessen, ha kontakt med leverantörer och göra inköp.

​Bakgrund

​​Vi söker dig som är utbildad lantmästare, agronom eller motsvarande och har erfarenhet av att leda en organisation. Du är driven, van att arbeta på beslutande nivå och att arbeta med ditt team. Du har ett stort intresse för djur och natur. Vidare har du goda kunskapar i Office-paketet och flytande kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

​Viktig information

​​Ovanstående tjänst är en direktrekrytering till vår kund med start omgående. Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Hedqvist på 040-665 51 51. Välkommen med din ansökan!

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! 


Om Oss+

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker. Vi frågar därför vet vi.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.Ansök nu!

Biträdande produktionschef sökes till Åstorp !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

. .

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Användarvillkor som gäller när du använder vår webbplats.

Jobbrekommendationer