Bemanningskoordinator för vikariepool på deltid

Information om uppdraget

Är du resultatorienterad och driven? Är du flexibel och tycker om att arbeta med service, högt tempo och med snabba puckar? Vi söker nu en engagerad bemanningskoordinator till StudentConsultings kontor i Göteborg!
Tjänsten som bemanningskoordinator innebär att du främst arbetar med utbokning av lärarvikarier samt att hjälpa skolor med deras personalbehov. Du kommer i tjänsten ha daglig kontakt med våra konsulter och kunder.

Arbetsuppgifterna i rollen innebär bland annat:
- Schemaläggning av lärarvikarier
- Telefon- och mailkontakt med konsulter och kunder
- Rekrytering, telefonintervjuer och fysiska intervjuer

Även andra administrativa uppgifter kan förekomma. Du ingår i team om 4 personer och kommer rapportera till kundansvarig och affärschef.

Tjänsten är på deltid och du bör vara tillgänglig 5 dagar/vecka, arbetspassen är varierande mellan 3-5h/ dag och arbetstiderna är flexibla mellan 06.00-20.00 måndag till fredag. Till en början kommer arbete främst äga rum på eftermiddagar och kvällar. På sikt kan även helgarbete förekomma.

Kunskaper för uppdraget

Krav för tjänsten är att du är studerande på minst 50 % alternativt annan sysselsättning på deltid. Det är meriterande med erfarenhet från serviceroller där telefonen och datorn använts som dagligt verktyg, exempelvis kundtjänst reception eller försäljning. Din datavana bör vara god och du har en väl utvecklad kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Tempot är ofta högt, därför tror vi att du har en hög tolerans mot stress och kan arbeta effektivt. Att ha en förmåga att fatta snabba beslut är ett måste. I gengäld trivs du med att snabbt se resultat av din arbetsinsats. Vi ser också att du är självständig, noggrann och utåtriktad. Vi tror att du har ett stort intresse för människor och genom ett helhjärtat engagemang kommer vara en god representant för StudentConsulting. Du brinner för att ge service till kunder och vill alltid lämna ett bra arbete efter dig. Tjänsten kommer starta så fort vi hittar rätt person. Du kommer få en grundlig introduktion och utbildning på vårt kontor i Göteborg. Vill du bli vår nästa kollega och arbeta med branschens nöjdaste kunder? Sök då tjänsten redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi söker nästan ständigt nya viktiga kollegor som vill bidra till vårt team och det finns en mängd olika utmanande och intressanta befattningar i vår verksamhet. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se