Untitled Document
Backoffice-medarbetare inom data management sökes till välkänd storbank

Har du arbetat med backoffice inom finansbranschen, och har erfarenhet av SIM Corp Dimension? Då finns här en möjlighet för dig att få in en fot på en välkänd storbank!  Om tjänsten 

 SW söker nu för kunds räkning en backoffice-medarbetare, som kommer att arbeta med data management, och som kommer att ingå i ett team om 8 personer.Du kommer att få ta del av ett spännande och utmanande arbete med processer relaterade till static data, värdering och klassificering av värdepapper som används för portföljmodellering, legal rapportering och olika riskbedömningar. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat  • hantering av såväl nya som befintliga värdepapper
  • kontroller och skapande av värdepappersdata
  • att besvara frågor kring data i flera portföljsystem
  • kontroller av värdepapperspriser


Utredningar, problemlösning och värdepappersarbete är en naturlig del av ditt arbete, och du kommer att ingå i ett glatt och härligt gäng där samarbete och teamkänsla är A och O. Vår kund är belägen i norrort och du kommer att få sitta i inbjudande lokaler med närhet till goda kommunikationer, shopping och nöjesliv.
Lämplig bakgrund 


Vi ser att du som söker har lämplig akademisk utbildning inom bank/finans samt har arbetat 2-3 år inom detta, exempelvis med värdepapper, fonder eller aktier. Det är ett krav att du har arbetat med data management-relaterade processer i SIM Corp Dimension. Därtill har du goda kunskaper i Excel och SQL.Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift, eftersom internationella kontakter kan förekomma.Du har goda kunskaper om finansmarknaden och finansiella instrument, och du är analytisk, noggrann och strukturerad. Vidare är du en utpräglad lagspelare, samtidigt som du även kan arbeta självständigt. Du är en social och öppen person som uppskattar kontakten med människor.Ta chansen och sök idag!  
Viktig information 


Ovanstående är ett konsultuppdrag hos SW med start omgående, och som pågår i 6 månader. Därefter finns möjligheten att bli förlängd för rätt person. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är dagtid. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Gustav Kendel på 076-647 16 45.


Konsult hos SW

Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! 


Om Oss+

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker. Vi frågar därför vet vi.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.Backoffice-medarbetare inom data management sökes till välkänd storbank !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer