B-chaufförer sökes

Information om uppdraget

Gillar du att köra bil? Är du samtidigt social och gillar kundkontakt? Då är det här rätt jobb för dig!
För kunds räkning söker vi nu B-chaufförer för kommande uppdrag under hösten/vintern.

Dina arbetsuppgifter går i huvudsak ut på att sortera och leverera samt hämta upp paket hos olika kunder med hjälp av skåpbil. Arbetet innebär höga krav på att passa tider och kan även vara fysiskt krävande då paketen kan väga upp till 35 kg. Arbetstiderna kan variera men kommer vara förlagda under dagtid.

Du kommer att vara anställd som konsult av oss på StudentConsulting och vara uthyrd till vår kund. Uppdraget startar med en upplärning för att du ska kunna utföra arbetet på bästa möjliga sätt. Vi söker både dig som vill jobba heltid och dig som exempelvis är student och vill jobba ett par dagar i veckan. Skriv i din ansökan vad du är intreserad av.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som:
- Har B-körkort.
- Har bra lokalsinne och hittar i området runt Örebro.

Som person är du flexibel, stresstålig och trivs bakom ratten! Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare. Då jobbet ibland innehåller tunga lyft bör du ha god fysik. Välkommen med din ansökan redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se