B-chaufför sökes för utkörning av matkassar i Kungsbacka

Information om uppdraget

Är du student och vill jobba extra med att leverera matkassar? Har du B-körkort och vana av att köra bil i Kungsbacka med omnejd? Då har vi jobbet för dig!
Vi söker nu en B-chaufför till en av våra kunder i Kungsbacka. Vår kund är ett stort nationellt företag inom lager och logistik.

Arbetet innebär att köra ut matkassar till privatpersoner runt om i Kungsbacka. Detta görs på måndagskvällar ca 16.00-22.00 och du bör därför vara tillgänglig för jobb varje måndag. Varje arbetspass utgår från vår kunds terminal i Kungsbacka och du kommer vara dedikerad till denna terminal. Uppdraget startar med ett upplärningstillfälle och sedan ska man vara självgående.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Köra ut matkassar till kunder
- Organisera och packa bilen

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har minst 1 år kvar på dina studier och ser långsiktigt på denna tjänst.

Tjänsten beräknas starta omgående och pågå i minst 6 månader. Du kommer vara anställd hos StudentConsulting och vara uthyrd som konsult till vår kund.

Kunskaper för uppdraget

Du som söker måste ha B-körkort, stor vana av bilkörning i Kungsbacka, bra lokalkännedom och gärna tidigare erfarenhet av arbete som chaufför. Du ska kunna jobba varje måndag. Du är alert, serviceinriktad och inte är rädd för att ta i då arbetet i vissa avseenden kan vara tungt. För att vara aktuell för tjänsten krävs det även att du studerar eller har en annan sysselsättning på minst 50% och kommer fortsätta ha det minst 1 år framåt. Att kunna hålla huvudet kallt i stressiga situationer och arbeta strukturerat är av stor vikt.

Låter det intressant? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se